about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

وقایع به وجود آمده در انتخابات 2016 آمریکا، اسرائیل را از بابت تأمین امنیت انتخابات 2019 در سرزمین‌های اشغالی نگران کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات اسرائیلی از مدت‌ها پیش اعلام کرده بودند که به علت وجود نگرانی‌های امنیتی در زمینه انتخابات آتی در سرزمین‌های اشغالی، به دنبال تشدید تدابیر ویژه در این زمینه هستند. همچنین، این مقامات در صحبت‌های خود در زمینه فضای سایبری، همواره از ایران به‌عنوان بزرگ‌ترین تهدید سایبری برای خود یاد می‌کنند.

ییگال اونا (Yigal Unna)، مدیر بخش فناوری اداره سایبری در دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، از مقابله دولت اسرائیل با تهدیدات موجود در زمینه اخبار جعلی، حملات اختلال سرویس توزیع‌شده علیه مؤسسات اجتماعی یا حملاتی خبر داد که علیه نهادهای دولتی و خصوصی اسرائیل صورت می‌پذیرد و هدف آن‌ها سرقت اطلاعات از افراد مهم و نهادهای مختلف است.

در بخشی از صحبت‌های این مقام اسرائیلی آمده است: «ما در پی آن هستیم که آسیب‌پذیری‌ها را از هر فاصله‌ای و از هر نقطه‌ای، به‌راحتی شناسایی کنیم و هزینه هک کردن را برای بازیگران بد این عرصه، بالا ببریم.»
از زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا و حرف‌وحدیث‌های پیش‌آمده در زمینه دخالت روسیه در این انتخابات، سایر کشورهای جهان، خصوصاً کشورهای اروپایی نیز در این مورد اظهار نگرانی کرده‌اند و خواستار مقابله با تهدیدات موجود شدند.
مقامات اسرائیلی، بزرگ‌ترین تهدیدات سایبری علیه این رژیم را انتشار اخبار جعلی و ارائه مطالب دروغ علیه سران این رژیم عنوان می‌کنند و تاکنون اتهامات گوناگونی را متوجه کشورهایی نظیر جمهوری اسلامی ایران کرده‌اند.

این مقام اسرائیلی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: «شما می‌توانید حساب‌های بانکی را هک کنید و حجم بسیاری از پول را به سرقت ببرید اما قطعاً بیشتر از اتهام زنی به یک کاندیدا، تغییر عقاید یا تغییر نتایج یک انتخابات، به آن نیاز نخواهید داشت.»
انتخابات آتی اسرائیل در سال 2019 برگزار خواهد شد، اما این نگرانی در بین مقامات اسرائیلی به وجود آمده است که تحقیقات بلندمدت جنایی در زمینه نخست‌وزیر کنونی اسرائیل، در پی اتهامات واردشده به این فرد، می‌تواند سبب افزایش فشارها برای استعفای اجباری نتانیاهو شده و همین مسئله، انتخابات زودهنگام اسرائیل را در پی خواهد داشت. به ادعای اسرائیلی‌ها، اتهامات مختلفی علیه نتانیاهو در فضای مجازی پخش‌شده و اخبار جعلی متفاوتی، به دنبال ترور شخصیت وی هستند.

ییگال اونا، با بیان اتهامات مجدد علیه ایران، گفت: «ما با رشد تهدیدات سایبری از جانب ایرانی‌ها روبرو هستیم. آن‌ها نه‌تنها تهدیدی برای اسرائیل محسوب می‌شوند، بلکه برای مصر و عربستان و سایرین نیز، یک چالش عمده به‌حساب می‌آیند. همچنین ما شاهد آن هستیم که روزبه‌روز، ردپای کشورهایی نظیر کره شمالی در منطقه خاورمیانه بیشتر می‌شود. تلاش‌های ایرانی‌ها برای آسیب زدن به اسرائیل، در هیچ سطحی پوشیده نیست. اسرائیل با حجم بالایی از تهدیدات از جانب حزب‌الله لبنان روبرو است و لازم به ذکر است که این گروه شبه‌نظامی شیعه، هیچ کاری را در سطح وسیع، بدون تائید ایرانی‌ها انجام نمی‌دهد.»
 

تازه ترین ها
سرقت
1405/07/16 - 18:11- جرم سایبری

سرقت اطلاعات ۱.۳ میلیون نفر در حمله سایبری به دادگاه‌های آریزونا

مقام‌های قضایی ایالت آریزونا اعلام کردند در پی یک حمله سایبری، هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۱.۳ میلیون نفر دسترسی پیدا کرده و بخشی از فایل‌های پشتیبان سامانه دادگاه‌های این ایالت را کپی کرده‌اند.

هزینه
1405/07/16 - 18:04- جنگ سایبری

هزینه ۳.۳ میلیارد دلاری حملات سایبری روسیه برای انگلیس

گزارش یک نماینده پارلمان انگلیس هشدار می‌دهد دولت این کشور تاکنون نتوانسته هزینه اقتصادی حملات سایبری، خرابکاری‌ها و تهدیدهای روسیه علیه زیرساخت‌های حیاتی را به‌طور دقیق محاسبه کند.

تصویب
1405/07/16 - 17:58- آمریکا

تصویب طرح امنیت سایبری نظام سلامت آمریکا

سنای آمریکا لایحه‌ای برای تقویت امنیت سایبری بخش سلامت را به تصویب رساند؛ طرحی که پس از حمله باج‌افزاری به شرکت چنج هلث‌کر (Change Healthcare) مطرح شد.