نگاهی به سرمایه گذاری تویوتا در اسرائیل
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ کارشناسان اسرائیلی مدعی هستند اسرائیل به مرکز روبه رشد فناوری خودرو تبدیل شده است. البته ژاپن و شرکتهای وابسته فناوری، تنها مشتریان حضور در بازار اسرائیل نیستند.
آلمانها نیز بهتازگی اعلام کردند که شرکت امنیت سایبری آرگوس را با هدف مقابله با هک شدن اتومبیلها و سامانههای حملونقل هوشمند، از اسرائیل خریدهاند.
با توجه به رشد سرمایهگذاری صنعت روباتیک در خودروسازی و هوشمند کردن خودروها، همچنین استفاده از خودروهای هوشمند برای کمک به سالمندان و افراد دارای نقایص بدنی، تویوتا، خودروهای هوشمند را، روباتهای بزرگ چرخداری نامیده است که قصد دارد آنها را بهصورت جهانی گسترش دهد.
پیشازاین نیز، مقامات ژاپنی اعلام کرده بودند با توجه به رشد جمعیت مسن در ژاپن و نیاز به گسترش کمکرسانی اجتماعی به این قشر، باید صنعت روباتیک و هوش مصنوعی در این کشور، توسعه یابد.
اسراییل بهعنوان، یکی از مراکزی است که سرمایهگذاریهای بسیاری در حملونقل هوشمند انجام داده است. مدتها پیش کابینه نتانیاهو با بودجه 66 میلیون دلاری برای برنامه توانمندسازی صنایع هوشمند حملونقل اسرائیل موافقت کرد. بنا به گفته نتانیاهو هدف از اجرای این طرح مطرح کردن صنعت اسرائیل در زمینه حملونقل بهعنوان پیشگام و پیشبینی رشد سهم بازار این صنعت به حجم 7 هزار میلیارد دلار تا سال 2030 است. در این میان، اسراییل و ژاپن سابقه همکاری در حوزه سایبری را نیز مانند صنعت ورزشی دارند.
حال این بار اسراییل برای تقویت صنعت هوشمند خود و دستیابی به قدرت برتر در این زمینه، به فناوری ژاپن نیازمند است. ژاپن نیز برای رشد در این راستا، از اسراییل بهعنوان بازاری مناسب برای توسعه صنعت روباتیک خود استفاده میکند. علاوه بر اینها، امکان دارد امنیت سایبری تولیدات تویوتا نیز به دست اسراییل بیفتد. لذا بعید نیست همکاری فوق، موضوعی دوجانبه باشد.
در رابطه با نیاز به توسعه صنعت حملونقل هوشمند در اسراییل، پروفسور آوی شیمون، رئیس کمیسیون ملی اقتصاد اسراییل میگوید «ما در آستانه یک انقلاب هستیم که ما را قادر میکند اقتصاد اسرائیل را به دو برابر افزایش دهیم. امروز اسرائیل این فرصت بینظیر را به دست آورده است که به بازیگر اصلی در زمینه حملونقل جهانی تبدیل شود.»