نکات امنیت سایبری پنهان در فیلم محبوب انتقام جویان!
به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ اولین چیزی که هنگام تماشای فیلم های اونجرز یا همان انتقام جویان به چشم می آید این است که شخصیت منفی داستان هیچگاه تنها مبارزه نمی کنند. به عنوان مثال می توانیم به اولتران و ارتش رباتیکش، تانوس یا لوکی به همراه چیتاوری اشاره کرد. همه آن ها دارای ارتشی بزرگ هستند که قهرمانان داستان بایستی پیش از رسیدن به غول آخر با آن ها مبارزه کنند.
همین حالت نیز در دنیای امنیت سایبری اتفاق می افتد. حملات سایبری جدی توسط گروه های سازماندهی شده ای از مجرمین سایبری مانند گروه های APT ترتیب داده می شوند. گاهی اوقات تعداد اعضای این گروه ها به صدها نفر می رسد.
به نظر این امکان وجود دارد که یک نفر به تنهایی بتواند در مقابل این گروه های هکری ایستادگی کند؟
درسی که می توان از فیلم های مارول اونجرز برداشت کرد این است:
در فیلم انتقام جویان قهرمان های داستان به تنهایی نمی توانند با شخصیت های شرور و ارتش هایشان مقابله کنند و نیاز به همکاری با یکدیگر دارند. در دنیای حملات سایبری نیز داستان به همین منوال است. به تنهایی نمی توان در مقابل گروه های هکری ایستادگی کرد. تیم شدن، افزایش همکاری ها یا هوش جمعی فاکتورهایی هستند که می توانند به خنثی سازی هر چه بهتر حملات سایبری کمک کنند.
حال با نام ها و قدرت های چند شخصیت قهرمان آشنا شویم تا متوجه شویم همکاری آن ها با یکدیگر تا چه اندازه می تواند جذاب باشد:
- هالک: تانک
- ثور: جنگجوی بی نظیر و زدن ضربات مهلک
- مرد آهنی: متخصص حملات دور برد
- هاکای: تیرانداز ماهری که هیچ هدفی را از دست نمی دهد
- کاپیتان آمریکا: بهترین انتقام جوی تاریخ دنیای مارول و سمبل شجاعت
حال برگردیم به حوزه امنیت سایبری! با توجه به مثال های بالا نتیجه می گیریم تشکیل یک تیم قدرتمند با مهارت های مختلف و استفاده از ابزارهای متنوع می توانند راه مهاجمین سایبری را سد کنند.