about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

نوکیا با هدف تأمین منابع مالی مورد نیاز برای سرمایه گذاری در حوزه فناوری‌های نسل پنجم و رایانش ابری ۱۰ هزار نیروی کار خود را اخراج می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از زد دی نت، نوکیا در حال حاضر حدود ۹۰ هزار کارمند دارد که قصد دارد با اخراج ۱۰ هزار نفر از آنها این تعداد را به ۸۰ هزار نفر کاهش دهد.

این شرکت امیدوار است با اخراج نیروهای کار یادشده بتواند تا قبل از پایان سال ۲۰۲۳ حدود ۶۰۰ میلیون یورو در مخارج خود صرفه‌جویی کند. این مبلغ در زمینه تولید محصولات جدید مبتنی بر فناوری نسل پنجم و محصولات شبکه‌ای مبتنی بر رایانش ابری و همین طور در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه گذاری خواهد شد.

نوکیا قصد دارد استراتژی خود را در این زمینه طی روزهای آینده اعلام کند. همچنین قرار است تغییراتی در ساختار این شرکت برای سرمایه گذاری در حوزه‌های جدید فناوری صورت بگیرد. نوکیا برای ارائه خدمات تازه با گوگل، مایکروسافت و آمازون همکاری می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.