about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

نمی‌توانیم ارز دیجیتال فیس‌بوک را تحمل کنیم!

وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه ضمن انتقاد دوباره از لیبرا، ارز دیجیتال فیس‌بوک، بار دیگر بر موضع خود تاکید کرد و گفت که موجودیت لیبرا قابل قبول نیست.

به گزارش کارگروه بین المل سایبربان ؛ به نقل از کوین تلگراف، «برونو لومر» ( Bruno Le Maire)، وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه، چند روز پیش در اظهارنظری اعلام کرد که لیبرا ابتکار عمل در حوره ارزها را از دولت‌ها می‌گیرد.

صحبت‌های لومر یادآور اظهارات ماه گذشته «اولاف شولز» (Olaf Scholz)، وزیر اقتصاد آلمان، است. لومر در این خصوص می‌نویسد:

نمی‌توانم اجازه دهم قوی‌ترین ابزار یک دولت، یعنی سیاست‌های پولی و مالی، به دست نهادهایی بیافتاد که به صورت دموکراتیک کنترل نمی‌شوند.

در حالی که فشارهای بین‌المللی در خصوص عرضه ارز دیجیتال لیبرا روز به روز افزایش می‌یابد، می‌توان فرانسه را یکی از سرسخت‌ترین مخالفان لیبرا دانست.

پیش‌تر لومر گفته بود که فرانسه به‌عنوان یک کشور مستقل [عضو اتحادیه اروپا]، اجازه توسعه لیبرا را نخواهد داد چرا که آن را تهدیدی برای ساختارهای مالی اتحادیه اروپا می‌داند؛ او علاوه بر این، مشکلات دیگری را نیز در خصوص لیبرا عنوان کرد.

اظهارات تازه لومر تنها تاکید بیشتر او بر گفته‌های پیشینش است. وی ضمن اشاره به این مسئله که فیس‌بوک نمی‌تواند به اندازه سیستم‌های مالی دولتی، اعتماد مردم را جلب کند، می‌افزاید:

موضع فرانسه مشخص است: ما به نوآوری‌هایی نیاز داریم که حاکمیت دولت را زیر سوال نبرد. نه حاکمیت مالی و نه حاکمیت سیاسی را نمی‌توان از روی مصحلت و سود با دیگری به اشتراک گذاشت.

کوین تلگراف پیش‌تر گزارش کرده بود که سیل انتقادات نسبت به لیبرا باعث شده تا رویکردهای دولت‌های مختلف از جانب طرفداران بیت کوین مسخره شود.

«سیف‌الدین آموس» (Saifedean Ammous) در کتاب خودش «استاندارد بیت کوین» دولت‌ها را مسئول دستکاری و بی ثباتی بازار ارزها می‌داند و حالا این دولت‌ها هستند که خود را مورد تهدید می‌بینند.

آموس در کتاب خود ضمن اشاره به حذف طلا به‌عنوان استاندارد برای ارزهای رایج و اقتصاد کینزی که به بانک‌های مرکزی اجازه دخالت در عملکرد ارزها را می‌داد، از آنها با عنوان دلایل بی ثباتی ارزی یاد می‌کند.

بیت کوین در طرف دیگر، به دنبال حذف نهادهای متمرکز و کوتاه کردن دست آنها از نظام‌های مالی است.

تازه ترین ها

اقدام اندونزی برای حفاظت از کودکان در رسانه‌های اجتماعی

اندونزی دستورالعمل‌های حفاظت از کودکان را به رسانه‌های اجتماعی اعمال خواهد کرد.

تایید
1403/10/26 - 12:49- حملات سايبری

تایید حمله سایبری به شرکت ارائه‌دهنده وام مسکن در تنسی

یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های ارائه‌دهنده وام مسکن در جنوب شرق ایالات متحده اعلام کرد که در ماه گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفته است، حمله‌ای که منجر به افشای حجم زیادی از اطلاعات مشتریان شده است.

تصمیم
1403/10/26 - 12:36- آمریکا

تصمیم سرنوشت‌ساز درباره رهبری مشترک سایبری آمریکا

پیتر هگست، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای وزارت دفاع، وعده داد که به بحث‌های جاری درباره سیاست حضور یک مقام نظامی به عنوان رئیس مشترک بزرگ‌ترین سازمان جاسوسی کشور و فرماندهی عملیات جنگ سایبری دیجیتال، پایان دهد.