about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

علیرضا سلیمی، عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی از وزیر ارتباطات خواسته تا درباره درآمد چند میلیاردی ناشی از فروش فیلترشکن‌ها شفاف‌سازی کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ این روزها محدود شدن شبکه‌های اجتماعی درآمدی چند میلیاردی را نصیب فروشندگان فیلترشکن کرده و همین امر واکنش نمایندگان مجلس را در پی داشته است. در همین رابطه علیرضا سلیمی، عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی از وزیر ارتباطات خواسته تا درباره درآمد چند میلیاردی ناشی از فروش فیلترشکن‌ها شفاف‌سازی کند.

عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: فضای بی‌ در و پیکر مجازی ایمان و اعتقاد جامعه را مورد هجوم قرار داده و در آمریکا 217 قانون برای مدیریت فضای مجازی وجود دارد.

علیرضا سلیمی در ادامه افزود در فرانسه تصویب شد اگر کسی مطلبی خلاف در فضای مجازی منتشر کند 48 ساعت فرصت برای اصلاح آن دارد. همچنین در انگلستان مصوب شد دولت اختیار تنظیم محتوای فضای مجازی دارد.

بازار ده ها هزار میلیارد تومانی فیلتر شکن در ایران

وی گفت: سوال من این است ما چرا حداقل یک دهم قوانین موجود در کشورهای غربی برای مدیریت فضای مجازی نداریم؟ این فضای بی‌ در و پیکر مجازی ایمان و اعتقاد جامعه را مورد هجوم قرار داده است.

بازار ده ها هزار میلیارد تومانی فیلتر شکن در ایران

نماینده مجلس در ادامه بر لزوم توضیح وزیر ارتباطات درباره درآمد چند میلیاردی ناشی از فروش فیلترشکن‌ها تاکید کرد. گزارش‌های منتشر شده نشان می‌دهد محدودیت‌های اینترنت و فیلترینگ پلتفرم‌های خارجی باعث شده گردش مالی مافیای فیلترشکن در ایران به ماهانه 540 میلیارد تومان برسد.

علاوه بر این وزیر ارتباطات پیشین با استناد به گزارشی که در روزنامه فرهیختگان چاپ شده است، می‌گوید هزینه خرید فیلترشکن توسط مردم به عدد سرسام آور 16,000 میلیارد تومان در سال می‌رسد. جالب‌تر اینکه وی می‌گوید هزینه سالانه فیلترشکن‌ها در ایران حدوداً 2 تا 3 برابر درآمد عملیاتی شرکت مخابرات است.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1405/06/21 - 12:21- هوش مصنوعي

سوءاستفاده جاسوسان روسی از کلود در حملات سایبری

شرکت آنتروپیک اعلام کرد یک گروه جاسوسی سایبری مرتبط با روسیه را شناسایی و فعالیت آن را متوقف کرده است؛ گروهی که از ابزار هوش مصنوعی کلود در حملاتی علیه بیش از ۲۰ سازمان دولتی، اطلاعاتی، دیپلماتیک و دفاعی استفاده کرده بود.

حمله
1405/06/21 - 12:12- جرم سایبری

حمله دیداس به غول تجارت الکترونیک روسیه

وایلدبریس، اعلام کرد یک حمله سایبری باعث تأخیر در پرداخت بدهی‌های این شرکت به برخی فروشندگان شده و تا زمان رفع مشکل، میلیاردها روبل از مطالبات آنها پرداخت‌نشده باقی مانده است.

انتصاب
1405/06/21 - 12:05- آمریکا

انتصاب مدیر جدید هوش مصنوعی در فرماندهی سایبری آمریکا

فرماندهی سایبری آمریکا، رونزل گرین، از مدیران باسابقه نهادهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا، را به‌عنوان مدیر ارشد هوش مصنوعی این فرماندهی منصوب کرد.