about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش تسنیم، مایک راجرز، رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا می‌گوید کشورش در عرصه فضای سایبری درگیر نبردی پنهان با کشورهای ایران، روسیه و چین است که به ادعای وی، روزانه هزاران حمله را علیه بنگاه‌های تجاری در آمریکا ترتیب می‌دهند.

آقای راجرز می‌گوید خوشبختانه بخش اعظم این حملات بدون آنکه آسیبی متوجه این بنگاه‌ها کنند، کشف و خنثی می‌شوند اما تهدیدهای ناشی از این حملات جدی هستند.

این نماینده ارشد کنگره خواستار رویکرد تهاجمی دولت آمریکا برای دفاع از آنچه وی «مرزهای سایبری» این کشور خوانده شده است.

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.