about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نقض امنیت سایبری در واحد چینی «InnoTek» رخ داده، اما به گفته کارشناسان شبکه‌های سنگاپور آسیب ندیده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یکی از شرکت‌های تابعه چینی «InnoTek»، شرکت سازنده قطعات فلزی دقیق با نقض امنیت سایبری روبرو شده اما شبکه فناوری اطلاعات (IT) شرکت در سنگاپور به خطر نیفتاده است.

InnoTek  در بیانیه‌ای گفت که شرکت تولیدی مانسفیلد هنگ‌کنگ و زیرمجموعه‌های آن در چین با یک حادثه امنیت سایبری روبرو شدند، به طوری که شبکه فناوری اطلاعات آن به طور غیرقانونی در دسترس مجرمان سایبری قرار گرفت و سیستم به‌وسیله ویروس رمزگذاری شده است.

به گفته InnoTek ، با کشف این حادثه، گروه منسفیلد بلافاصله وارد عمل شد؛ مشاوران پزشکی قانونی شخص ثالثی را برای کمک به تحقیقات درگیر کرد و با کمک تیم فناوری اطلاعات داخلی خود کارهای فشرده بازیابی را انجام داد.

در گزارش شرکت آمده است :

«نهادهای قانونی و دفاتر امنیتی در هنگ‌کنگ و سرزمین اصلی چین بلافاصله مطلع شدند. براساس گزارش مقدماتی، چنین ویروس‌هایی شایع هستند و بسیاری از شرکت‌های بزرگ در چین و خارج از کشور مورد حمله قرار گرفته‌اند. تحقیقات در مورد این حادثه ادامه دارد و گزارش پلیس نیز ارائه شده است.»

شرکت مدعی شد که تهدید مهار و بیشتر اطلاعات بازیابی شده است. کار بازسازی نیز به اتمام رسیده و فعالیت‌های تجاری اکنون عملیاتی شده‌اند.

شرکت در حال انجام بررسی دقیق حادثه و سیستم‌های آن با هدف اطمینان از ایمنی و امنیت اطلاعات موجود است.

پیش‌بینی می‌شود که این حادثه تأثیر مالی قابل ملاحظه‌ای بر دارایی‌های مشهود خالص تلفیقی به ازای هر سهم و سود تلفیقی در هر سهم شرکت و گروه آن برای سال مالی منتهی به 31 دسامبر 2020 نداشته باشد.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.