about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

نقض حریم خصوصی در مسنجر موبایلی فیس‌بوک

کاربران فیس بوک در حال حاضر برای ارسال و دریافت پیام در شبکه‌های اجتماعی، نیاز نصب نرم افزار موبایلی مسنجر این سایت دارند. این شرکت می گوید که کارکرد این برنامه مانند پیام کوتاه موبایل است و به کاربران امکان دسترسی سریع به پیام‌ها را در تلفن همراه می‌دهد در عین حال که امکان به اشتراک گذاشتن عکس ها، فیلم ها در حین مکالمه را فراهم می‌کند.

اما برخی از کاربران راه‌اندازی این امکانات بلافصله بعد از کسب مجوز از دستگاه اندوریدی را راهی برای نفوذ به اطلاعات شخصی‌شان از جمله دفترچه تلفن، فیلم‌ها و عکس‌ها می‌دانند.

فیس‌بوک می‌گوید بسیاری از برنامه‌ها نیاز به اجازه برای اجرا بر روی اندروید دارند و اندروید زبان مورد استفاده را کنترل می‌کند و اطمینان می‌دهد که این به معنای دسترسی به اطلاعات شخصی کاربر نمی باشد.

اما اندی مک‌لافلین کارشناس امنیت اطلاعات می‌گوید که این نرم‌افزار کاملا تلفن همراه کاربر را تحت کنترل می‌گیرد. وی بیان می کند: " این برنامه می‌تواند به عکس‌ها، تماس‌های صوتی، پیام‌ها و در کل تمام اطلاعات کاربر دسترسی داشته باشد که البته هیچ یک از آنها بدون اجازه شما انجام نمی‌شود."  

این نگرانی‌ها درباره برنامه مسنجر موبایلی فیس بوک بسیار بیشتر از اپلیکیشن اصلی فیس‌بوک وجود دارد. کارشناسان سطح امنیتی این نرم‌افزار را پایین می‌دانند و نسبت به استفاده از آن هشدار می‌دهند.

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.