about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

نقش ظرفیت‌های دیجیتال در ارتش اسراییل

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ بنا بر گفته‌ی یکی از مقامات ارشد ارتش اسراییل، نبرد این ارتش علیه جنگ سایبری، چهره‌ی بخش نظامی اسراییل را دگرگون کرده است. وی افزود حملات سایبری علیه اسراییل نسبت به سال 2014 کاهش پیدا کرده است.
این مقام ارشد صهیونیستی- که نخواست نامش فاش شود- افزود: هنوز ظرفیت‌های بیشتری برای بهبود توانایی‌های جمع‌آوری اطلاعات در ارتش اسراییل وجود دارد. وی ادامه داد: ارتش مدرن اسراییل، به‌طورکلی نیرویی متفاوت خواهد بود.
در ادامه وی به این نکته اشاره کرد که برای ایمن ماندن از خطرهای هک می‌توان به تلاش روسیه برای کاغذی کردن فعالیت‌ها اشاره کرد. وی با اشاره به حمله‌ی سایبری روسیه به ترکیه بعد از سقوط جت و قطعی برق در اوکراین به دلیل حمله‌ی سایبری، خاطرنشان ساخت: جنگ سایبر، به یک ابزار قانونی تبدیل شده است. این مقام نظامی هشدار داد ارتش اسراییل هنوز در برابر حملات سایبری مانند آنچه در اوکراین اتفاق افتاد، ایمن نیست.
وی درباره‌ی توان دیجیتالی رژیم صهیونیستی گفت: «ما حداقل 15 سال است که نسبت به بقیه‌ی دنیا، در ظرفیت‌های دیجیتال، جلوتر هستیم. ما ظرفیت‌های عملیاتی اینترنت را یکپارچه کرده‌ایم. این ظرفیت‌ها به همه‌ی فرماندهان اجازه‌ی انجام هر کاری را در هرکجا می‌دهند.» در پایان وی اظهار داشت تنها چهار نیروی نظامی در جهان دارای چنین ظرفیت‌هایی هستند و آن‌ها عبارت‌اند از: آمریکا، بریتانیا، آلمان و ایران.

 

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.