about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

نقش‌آفرینی سوئد در بازار ICT ایران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به دعوت همتای سوئدی خود پیتر اریکسون وزیر توسعه دیجیتال و نوسازی در رأس هیاتی از شرکت‌های دولتی و خصوصی حوزه ICT و IT ایران به استکهلم سفر کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران در این دیدار ضمن اشاره به سوابق طولانی روابط سیاسی، اقتصادی و بازرگانی دو کشور ازجمله حضور شرکت اریکسون این کشور در بازار ایران اظهار کرد: نظر به توسعه سریع حوزه ارتباطات و تکنولوژی دیجیتال و نقش آن در توسعه آینده ایران مایل هستیم تا از تجربیات و پیشرفت‌های شرکت‌های سوئدی در زمینه تولید و سرمایه‌گذاری مشترک در راستای منافع و مصالح طرفین استفاده کنیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های عظیم کشور ازجمله نیروی متخصص و همچنین ضرورت توسعه ICT در مناطق کمتر توسعه‌یافته ازجمله روستاهای کشور اظهار کرد: امیدواریم با در نظر داشتن بازارهای منطقه با حمایت دولت سوئد، بتوانیم سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف مخابرات و ارتباطات و تأمین منابع مالی به‌منظور تولید در داخل کشور و همکاری‌های مراکز علمی آموزشی و دانشگاهی در راستای تحقیق و توسعه همکاری‌های مشترک را گسترش دهیم.

وزیر توسعه دیجیتال و نوسازی سوئد نیز در این دیدار ضمن استقبال از حضور شرکت‌های متعدد سوئدی در زمینه‌های انرژی، حمل‌و‌نقل، ارتباطات و صنایع مختلف در ایران گفت: سوئد همواره دارای دیدگاه مثبت و همراه با احترام به ایران است و این موضوع را در شرایط تحریم شاهد بودیم که به‌صورت مؤثری وجود داشت.

وی افزود: امروز نیز در شرایط پساتحریم مایل هستیم تا نقش فعال‌تری را در بازار ایران به‌ویژه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات داشته باشیم.

اریکسون در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به سفر آینده نخست‌وزیر سوئد به تهران، چهارچوب این همکاری‌ها را به‌صورت مدون در سند مشترک تنظیم و ارائه خواهیم کرد.

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.