about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کارشناس روس از عملکرد سیستم پرداخت تردد با تشخیص چهره متروی مسکو انتقاد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ رئیس شرکت تحقیقات و فناوری کریبروم (Kribrum) و عضو شورای حقوق بشر ریاست جمهوری روسیه ایگور آشمانوف در مورد سیستم پرداخت با تشخیص چهره متروی پایتخت اعلام کرد هنگام ارائه فناوری‌های جدید نباید جایگزینی اهداف و مفاهیم صورت گیرد، به‌بیان‌دیگر، چنانچه داده‌های بیومتریک برای یک مورد خاص ارسال‌شده باشد، نباید از آن‌ها برای مقاصد دیگر استفاده شود.

در سال 2021 در متروی پایتخت روسیه سیستم پرداخت هزینه تردد با تشخیص چهره فیس‌پی (Face Pay) راه‌اندازی شد. برای استفاده از این سیستم ابتدا باید تصویر چهره شخص از طریق یک برنامه ویژه گرفته و در سیستم اطلاعات حمل‌ونقل بارگذاری می‌شد. هزینه تردد نیز به‌طور خودکار از حساب یا کارت‌بانکی کاربر یا کارت «ترویکا» کسر می‌شد. 

آشمانوف می‌گوید یکی از شهروندان در فیس‌پی ثبت‌نام کرده و با ارائه اطلاعات بیومتریک تردد کرده است. چندی بعد جریمه 3 هزار روبلی به او بابت تردد بدون ماسک در مترو ارسال‌شده است.

ناتالیا کسپرسکی، رئیس کارگروه امنیت اطلاعات طرح «اقتصاد دیجیتال» نیز اعلام کرده پردازش داده‌های شخصی، طبق قانون فدرال 152 فقط می‌تواند برای هدفی که اعلام‌شده انجام گیرد و این مورد نقض شده است. 

اواخر سال گذشته، رئیس‌جمهور روسیه قانونی را در مورد استفاده از سیستم بیومتریک یکپارچه برای شناسایی از راه دور هنگام دریافت خدمات مختلف مالی و دولتی امضا کرد. وزارت ارتباطات نیز اصلاحاتی پیشنهاد داد تا اطلاعات بیومتریک از طریق اپلیکیشن بدون مراجعه به بانک‌ها و مراکز چندمنظوره ارائه گردد.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.