about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

Cydia، نام نرم‌افزاری است که در دستگاه‌های جیل‌برک‌شده‌ iOS نصب می‌شود و امکان بارگیری نرم‌افزار‌های کاربردی دیگر را برای کاربران iOS  فراهم می‌کند. نرم‌افزار‌هایی که از طریق Cydia در دسترس کاربران قرار می‌گیرند، غالبا رایگان هستند و برخی از آنها نیاز به پرداخت هزینه دارند، به هر حال این نرم‌افزار‌ها مستقل از نرم‌‌افزار‌هایی هستند که توسط اپل در فروشگاه رسمی نرم‌افزارهای iOS یا AppStore ارائه می‌شوند و در مخازن جداگانه‌ای به صورت آنلاین در دسترس کاربران قرار می‌گیرند.

یکی از مخازن نرم‌افزاری Cydia، به نام BigBoss که محبوب‌ترین و مهم‌ترین مخزن دستگاه‌های جیل‌برک نیز محسوب می شود، اخیرا مورد نفوذ هکرها قرار گرفته است. هکری با نام  Kim Jong-Cracks، با نفوذ به مخزن BigBoss، به تمام نرم‌افزار‌های رایگان و غیر رایگان دسترسی پیدا کرده و تمامی این نرم‌افزار‌ها را در یک مخزن جداگانه و به صورت رایگان بارگذاری کرده است.

هکرها نام این مخزن جدید را ripBigBoss گذاشته‌ و ادعا می‌کنند تمام 13495 نرم‌افزاری که در مخزن BigBoss وجود داشته را بارگیری و در این مخزن جدید قرار داده‌اند.

 آنها ادعا می کنند که نرم‌افزار‌هایی که در مخزن قبلی وجود داشته‌ را با بدافزار‌هایی آلوده کرده‌اند، اما خالق اصلی Cydia که با نام Saurik شناخته می‌شود این ادعا را رد می کند و می گوید مخزن اولیه‌ BigBoss  به حالت عادی فعالیت‌های خود بازگشته است.

به هر حال توصیه می‌شود که از مخزن جعلی ripBigBoss، نرم‌افزاری دریافت نشود که با احتمال زیادی آلوده به بدافزار خواهد بود و هر به‌‌روز‌رسانی که از مخرن BigBoss ارائه شد، سریع‌تر دریافت و نصب شود تا از خطرات احتمالی بعدی در امان باشید.

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.