about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

نفوذ به دستگاه‌های خودپرداز فقط با یک پیامک

 حدود ۹۵ درصد از دستگاه‌‌های خودپرداز جهان، از ویندوز XP استفاده می‌کنند و مایکروسافت در گزارشی عنوان کرده است که پشتیبانی از این ویندوز را برای این دستگاه‌ها با دریافت هزینه‌ پشتیبانی ادامه خواهد داد.

در این میان، کشورهایی نظیر هند، اعلام کرده‌اند که هزینه‌ درخواستی مایکروسافت به ازای این پشتیبانی به حدی زیاد است  که آنها ترجیح می‌دهند هزینه‌های انتقال زیرساخت به سیستم عامل‌های متن‌باز لینوکس را تقبل کنند تا این‌که هزینه‌های پشتیبانی XP را بپردازند.

وادار کردن دستگاه خودپرداز به پرداخت پول نقد فقط با ارسال یک پیامک، اندکی محال به‌نظر می‌رسد، اما واقعیت این است که این سوء‌استفاده هم‌اکنون در بسیاری از دستگاه‌های خودپرداز قابل بهره‌برداری است.

این بدافزار که Backdoor.Ploutus نام دارد، برای نصب در دستگاه‌های خودپرداز، مهاجمان می‌بایست تلفن‌همراه خود را با یک کابل USB به این دستگاه متصل کرده و یک ارتباط اینترنتی مشترک بین این دو ایجاد کرده و سپس از همین اینترنت برای ارسال یک پیامک حاوی فرمان‌هایی که منجر به پرداخت پول نقد توسط دستگاه خودپرداز می‌شود، اقدام نمایند.

مهاجم ۲ پیامک به تلفن همراهی که متصل به دستگاه خودپرداز است، ارسال می‌کند. پیامک اول شامل یک شناسه‌ معتبر برای فعال‌کردن بدافزار است و پیامک دوم شامل فرمان پرداخت پول نقد از دستگاه خودپرداز است. تلفن همراه متصل به به دستکاه خودپرداز، پیامک‌ها را دریافت می‌کند و آن‌ها را از طریق بسته‌های TCP یا UDP به دستگاه خودپرداز هدایت می‌کند.
   
ناظر بسته‌های شبکه یا NPM، که یکی از مولفه‌های بدافزار است، بسته‌های TCP یا UDP را دریافت می‌کند و با بررسی اعتبار فرمان، بدافزار Ploutus را اجرا می‌کند و درنهایت مقدار پولی که دستگاه باید پرداخت کند، از قبل در بدافزار تعریف شده است و این مقدار پول نقد از دستگاه خارج می‌شود.

حال باید منتظر ماند تا ببینیم پس از قطع پشتیبانی از ویندوز XP، مسئولان امنیتی چه چاره ای را برای جلوگیری از چنین بدافزارهایی به کار خواهند گرفت. /

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.