about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

نفوذ بدافزار به سرور استرالیایی لینوکس

به گفته جاشوآ هسکت (Joshua Hesketh)  یکی از مدیران ارشد لینوکس در استرالیا، به‌احتمال‌زیاد این اطلاعات لو رفته شامل نام و نام خانوادگی، آدرس پستی، پست الکترونیکی، شماره تلفن و کدهای عبوری میهمانان اجلاس است، نشت این اطلاعات موجی از نگرانی و ناراحتی را در بین شرکت‌کنندگان این اجلاس‌ها ایجاد کرده است، البته هسکت به این موضوع اشاره داشت که اطلاعات مالی کاربران شامل اطلاعات لو رفته نیست.

این نقض در سروری به وقوع پیوست که وظیفه آن حفظ اطلاعات کسانی بود که در سال‌های 2013 و 2014 به جهت شرکت در اجلاس برنامه نویسان به زبان پیتون (Python) به استرالیا سفرکرده بودند.

لازم به ذکر است این حملات از دو ماه پیش درزمانی آغازشد که پیغام‌های بی‌شماری نسبت به ورودی‌های مشکوک ثبت‌شد ولی تاکنون هیچ اثر و ردپایی از حذف اطلاعات بر روی سرور مشاهده نشد و این بدان معنی است که هنوز ابهاماتی در نحوه ورود به سرور و تغییر گذرواژه‌ها توسط مهاجمین وجود دارد، به گفته جاشوآ هسکت منبع این تهاجم هنوز ناشناخته است، تنها سرنخ موجود شناسایی نوع حملات بوده که توسط بات‌نت‌ها و از طریق نرم‌افزارهای کنترلی صورت گرفته است.

اکنون استرالیا سرور آلوده خود را از دسترس خارج کرده است و سرور جدیدی جایگزین آن کرده است، متخصصان استرالیایی شرکت لینوکس قصد دارند با آنالیز و بررسی اطلاعاتی که از ثبت ورودی‌ها از اول تاکنون وجود دارد، ورودها را از نفوذ‌های انجام‌شده تمیز دارند تا پی به چگونگی انجام این تهاجم‌ها ببرند تا در نهایت بتوانند امنیت را تقویت کنند و در مقابل حملات بعدی، سرورهای خود را از نفوذ این‌گونه بدافزارها مصون بدارند. شایان ذکر است فعلاً قرار شده اطلاعات شرکت‌کنندگان به صورت جداگانه در طول 6 ماه بر روی سروری مجزا ذخیره گردد تا مشکل ایجادشده حل شود.

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.