about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

واکنش های مسئولان کشور به رمزارزها ادامه دارد و این روزها مخصوصاً «بیت‌کوین» به مهم‌ترین موضوع اقتصاد داخلی کشور تبدیل شده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ پس از نامه‌ی هفته پیش رئیس مجلس به بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دارایی مبنی بر تعیین تکلیف ارزهای دیجیتال و اقدام برای ممانعت از ارائه درگاه پرداخت به فعالان فاقد مجوز این حوزه، نگرانی‌های کاربران نسبت به ادامه حضور در این فضا و امکان خرید و فروش آسان رمزارزها توسط صرافی‌های داخلی افزایش یافت و در چنان بازار مشوشی که با سقوط تاریخی قیمت بیت‌کوین و دیگر رمزارزها هم همراه شده بود، عده‌ای از کاربران ایرانی از ترس بسته شدن درگاه‌های خرید و فروش داخلی، شتاب‌زده اقدام به فروش رمزارزها و خروج سرمایه‌شان از این بازار کردند.

‌ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، در نامه‌ای با مهر فوری از بانک مرکزی و دولت خواست وضعیت مقررات ارزهای دیجیتال در ایران را شفاف و برای جلوگیری از ضرر و زیان مردم اقدام کنند. بر اساس این نامه از بانک مرکزی خواسته شد تا زمان ارائه مجوزهای لازم از ارائه درگاه پرداخت به صرافی‌های ارز دیجیتال فاقد مجوز جلوگیری و همچنین در خصوص علت استمرار ارائه درگاه پرداخت به صرافی‌های ارز دیجیتال به مجلس گزارش شود.

طبق آخرین خبرها و بعد از یک هفته بحث و گمانه‌زنی، به دستور شورای عالی فضای مجازی و با ابلاغ معاون اول رئیس‌جمهور، به منظور ساماندهی بازار مبادلات رمزارزها و برنامه‌ریزی برای ساماندهی صرافی‌های رمزارزی، کارگروه مبادلات رمزارز تشکیل شده و یکی از اولین تصمیم‌گیری‌های این کارگروه بررسی بیشتر درگاه‌های پرداخت صرافی‌های رمزارز خواهد بود.

حال در تازه‌ترین ابراز نظرهای سیاستمداران کشور در خصوص رمزارزها، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از استفاده از رمزارزها به نفع منافع ملی و سرمایه‌های مردم گفته است. او که این روزها نامزد انتخابات ریاست جمهوری هم هست، روز چهارشنبه در قالب توییتی در صفحه شخصی خود نوشت: «رمزارز‌ها یک نوآوری بین‌المللی و فرصت پولی هستند. در دولت ما با هدایت درست و تنظیم مقررات متناسب، از رمزارز‌ها به نفع منافع ملی و سرمایه‌های مردم استفاده خواهد شد. اگر دولت کنونی زودتر چاره‌اندیشی می‌کرد، مردم و ناظران با شفافیت بیشتری وارد بازار ارز‌های دیجیتالی می‌شدند.»

به نظر می‌رسد با نزدیک‌تر شدن به زمان تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری و در شرایط اقتصادی فعلی، بیش از قبل شاهد واکنش های مسئولان کشور به رمزارزها خواهیم بود؛ موضوعی که می‌تواند به ترویج حضور بیشتر مردم در این فضا و سرمایه‌گذاری در بازار رمزارزها هم منجر شود.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/06/08 - 11:55- هوش مصنوعي

هشدار امارات درمورد دسترسی هوش مصنوعی به دوربین و موقعیت مکانی

امارات متحده عربی به کاربران هوش مصنوعی هشدار داد که قبل از اعطای دسترسی به دوربین یا موقعیت مکانی، مجوزها را بررسی کنند.

هشدار
1405/06/07 - 14:23- آفریقا

هشدار درمورد شکاف مهارت‌های سایبری در آفریقا

آفریقا در رقابت آنلاین است، در حالی که کارشناسان نسبت به شکاف مهارت‌های سایبری هشدار دادند.

مشارکت
1405/06/07 - 13:57- آمریکا

مشارکت شرکت‌های فناوری برای دفاع هماهنگ در برابر تهدیدات سایبری

بیش از ۱۰۰ شرکت فناوری نامه سرگشاده‌ای را امضا کردند و خواستار دفاع هماهنگ در برابر تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی شدند.