about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

نظارت پلیس بر فضای مجازی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ سردار حسین اشتری در حاشیه همایش روسای پلیس فتای استان‌های سراسر کشور در جمع خبرنگاران درباره اقدامات انتخاباتی انجام شده در فضای مجازی، گفت: «فضای مجازی هم فرصت به شمار می‌آید، هم تهدید محسوب می‌شود، اما خود انتخابات نشانگر اقتدار جمهوری اسلامی ایران است.»
وی گفت: «از آنجایی که فضا سیاسی می‌شود، از داخل و خارج دنبال این هستند که فضای آرام موجود را بر هم زنند و بر این اساس پلیس فتا آمادگی صددرصدی دارد که بر فضای مجازی اشراف کامل داشته باشد.»
فرمانده نیروی انتظامی با اعلام اینکه بیش از ۹۰ درصد جرائم در فضای مجازی با همکاری دستگاه قضا و رصد به موقع مأموران پلیس فتا شناسایی و کشف می‌شود، افزود: «پرونده‌های مختلفی در سازمان‌های دولتی و غیردولتی و همچنین گزارش‌های مردمی درباره تخلفات اینترنتی و فضای مجازی مطرح می‌شود که این پرونده‌ها با رصد به موقع و دریافت حکم قضایی به نتیجه می‌رسد.»
وی در ادامه در مورد فیلترینگ تلگرام و نظارت پلیس بر محتوای مطالب ارسال شده در فضای مجازی نیز گفت: «در شورای عالی فضای مجازی که سیاست‌های کلی بر اساس تدابیر رهبری در آن مشخص می‌شود، مصادیق موردنظر از طریق دستگاه قضا و گروهی که فیلترینگ را بر عهده دارند، تعیین و به اطلاع مردم می‌رسد. هر موضوعی که به ما مجوز داده شود، اقدامات لازم درباره آن انجام خواهد شد.»

 

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.