about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

نظارت فضایی روی فعالیت های انسانی

سازمان ای‌آرپا، به منظور نظارت روی ساخت‌وسازها و فعالیت‌های انسانی در سرتاسر زمین، به دنبال توسعه نوع جدیدی از هوش مصنوعی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سازمان ای‌آرپا (IARPA)، بازوی تحقیقاتی جامعه اطلاعاتی آمریکا، قصد دارد سامانه یادگیری ماشینی نوینی را توسعه دهد که روی ساخت‌وسازها و فعالیت‌های سراسر زمین نظارت کند. این اقدام، به صورت خودکار و از طریق تصاویر ماهواره‌ای انجام می‌گیرد.

ای‌آرپا به تازگی یک برگه‌ی درخواست را در زمینه یادشده منتشر کرد. در این سند آمده است که سازمان نام برده، به دنبال سامانه‌ای است که می‌تواند تصاویر ماهواره‌ای را از سراسر جهان جمع و با یکدیگر ادغام کند؛ تا بتوان همه‌ی فعالیت‌های انسانی روی زمین را در زمان واقعی زیر نظر گرفت.

برنامه بالا، «فناوری تشخیص خودمختار ماشینی بر پایه فضا»، یا «اسمارت» (Space-based Machine Automated Recognition Technique) نام دارد و هدف نهایی آن، کاهش مسئولیت انسانی و افزایش سرعت بررسی حجم عظیم داده‌های رو به رشد است.

در سند مذکور نوشته شده است:

حجم اطلاعات جغرافیایی، به صورت پیوسته رو به افزایش است. تحلیلگران نیز در تلاش هستند تا این حجم از تنوع داده‌های فضایی را به منظور حمایت از فرآیندهای تصمیم گری بررسی کنند. هدف اسمارت، برطرف سازی شکاف موجود میان زیرساخت‌ها و تهیه داده است. این کار، با توسعه ابزارهایی که پیاده‌سازی آن‌ها ساده است، صورت گرفته، به تحلیلگران اجازه می‌دهد به منظور تحلیل و ارزیابی اَبَرداده از آن بهره بگیرند.

پروژه اسمارت، تا حدی به طرح میون (Maven) نیروی هوایی آمریکا شبیه است و به نظر می‌رسد که ریشه در آن دارد. هدف از میون، ایجاد نوعی هوش مصنوعی است که به صورت خودکار، تصاویر ضبط شده به وسیله پهپادها را پردازش می‌کند.

سامانه‌هایی که در قالب پروژه اسمارت، توسعه می‌یابند، باید بتوانند به صورت خودکار، تصاویر را از ماهواره‌های آمریکا، دیگر کشورها و نمونه‌های تجاری، جمع‌آوری و ادغام کنند؛ تا بتوان تغییرات را در طول زمان شناسایی کرد. این مجموعه، قادر خواهد بود داده‌های زمان واقعی و آرشیوی را دریافت نموده، با مقایسه‌ی آن‌ها، به شناسایی موارد مختلف بپردازد.

به علاوه باید اطمینان حاصل کرد که می‌توان میان تصاویر ماهواره‌ای، با عکس‌های گردآوری شده توسط پهپادها و هواپیماها، ارتباط برقرار نمود.

تکمیل برنامه اسمارت، 4 سال به طول خواهد انجامید و در 3 فاز تکمیل می‌گردد.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.