about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

نظارت بر امواج مغزی با MRI

پژوهشگران MIT، روشی جدید را برای نظارت غیر تهاجمی امواج مغزی ایجاد کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «MITNews»؛ پژوهشگران از سال ها قبل از طریق نظارت روی 2 نوع از موج های الکترومغناطیسی شروع به تحقیق در رابطه با عملکرد مغز کرده اند؛ اما بیشتر این روش ها حالتی تهاجمی دارند.

مهندسان MIT، به تازگی شیوه ای کمتر تهاجمی را با استفاده از MRI، به منظور بررسی فعالیت های الکترونیکی و سیگنال های نوری مغز توسعه دادند.

به طور معمول از MIR برای اندازه گیری تغییران جریان خون استفاده می شود که به طور غیر مستقیم قابلیت به نمایش گذاشتن فعالیت های مغزی را دارد؛ اما پژوهشگران نوع جدیدی از این ابزار را به وجود آوردند که می تواند جریان های الکتریکی بسیار کوچک و نور ایجاد شده توسط پروتئین های «luminescent» را تشخیص بدهد.

آویاد های (Aviad Hai)، رهبر پژوهش یاد شده در MIT گفت:

ابزار MRI امکان حس کردن چیزها را از خارج بدن، در حالتی کمتر تهاجمی فراهم می کند. این نوآوری نیازی به اتصال حسگرهای مختلف به مغز را ندارد؛ بلکه تنها می توان آن را کار گذاشته و در محل رها کرد.

دستگاه MRI امواج رادیویی منتشر شده از سوی هسته ی هیدروژن اتم در آب را تشخیص می دهد. این سیگنال ها معمولا توسط یک آنتن رادیویی بستر در داخل اسکنر MRI شناسایی می شوند. محققان برای بررسی امواج مغزی، ابعاد آنتن یاد شده را در اندازه ی میلی متر کوچک کردند تا مستقیما آن را داخل مغز قرار دهند. در نتیجه امکان بررسی امواج رادیوی تولید شده توسط آب موجود در مغز به دست می آید.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.