about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

نصب گسترده فروشگاه RuMarket در روسیه 

هزاران کاربر روس فروشگاه اپلیکیشن RuMarket را که جایگزین فروشگاه‌های خارجی به‌حساب می‌آید، نصب کردند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ نمایندگان رومارکت (RuMarket) اعلام کردند بیش از 100 هزار کاربر روس این فروشگاه برنامه‌های دستگاه‌های اندروید را نصب‌کرده‌اند. 

رومارکت اعلام کرد:

در دو هفته اول پس از اعلام، بیش از 100 هزار کاربر، رومارکت، فروشگاه اپلیکیشن جایگزین دستگاه‌های اندرویدی را نصب کردند.

اپلیکیشن آلفا بانک بیشترین بارگیری‌ها را در رومارکت داشته و بیشترین دانلودها در کتگوری «اپلیکیشن‌های شهری» متعلق به برنامه کارت الکترونیک حمل‌ونقل ترویکا بوده که از آن می‌توان در هر نوع وسیله حمل‌ونقل عمومی استفاده کرد. 

در برنامه رومارکت که دو هفته پیش توسط آناتولی اِسمورگونسکی، مدیرعامل شرکت ارائه‌دهنده سرویس تاکسی گت (Gett) در روسیه راه‌اندازی شده است، یک آنالوگ داخلی اینستاگرام، شبکه اجتماعی نو (Now)، پیام‌رسان تجاری و ابزار عالی ارتباطات تجاری مؤثر، همکاری و مدیریت وظایف تاداتیم (Tada.team)، سرویس‌های یاندکس همچون مرورگر یاندکس (Yandex Browser) در دسترس قرارگرفته‌اند. 

پیش‌تر نخست‌وزیر روسیه به وزارت ارتباطات این کشور دستور داده بود ساخت فروشگاه اپلیکیشن دستگاه‌های تلفن همراه را تا 1 ژوئن 2022 به اتمام برسانند. 

منبع:

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.