about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

ایران چگونه یک قدرت سایبری تراز سوم هنوز می‌تواند ایالات متحده آمریکا را تهدید کند ، عنوان نشستی است که تنی چند از اعضای شورای آتلانتیک را گرد هم آورد.
موسسه خبری سایبربان:«ایران چگونه یک قدرت سایبری تراز سوم هنوز می‌تواند ایالات متحده آمریکا را تهدید کند »، عنوان نشستی است که مورخ 29 جولای 2013، تنی چند از اعضای شورای آتلانتیک را در مقرر شورا در شهر واشنگتن گرد هم آورد. در این نشست اعضای شورا با انتشار گزارشی راهبردی پیرامون توان تهاجمی سایبری ایران علیه آمریکا به واکاوی گزینه‌های پیش روی کاخ سفید برای رویارویی با تهدید سایبری تهران پرداختند. سند حاضر به بررسی این نشست، مباحث مطرح شده و تهدیدات ناشی از آن بر فضای سایبری ایران می‌پردازد.
در ادامه این سند آمده است: بسیاری از مقامات رسمی و کارشناسان آمریکایی حوزه فضای سایبری معتقدند ایران به احتمال قوی هنوز به موقعیتی نرسیده که بتواند چنین حمله تخریب کننده‌ای علیه آمریکا ترتیب دهد. آن‌ها می‌گویند ایران در قیاس با آمریکا، متحدان غربی‌اش، روسیه و یا چین یک قدرت سایبری تراز سوم محسوب می‌شود. علاوه بر این مرزهای فنی در جنگ‌ها چندان مشخص نیستند. تضمینی وجود ندارد که نیروهای سایبری ایران- یا عوامل ماهر خارجی و یا عوامل غیردولتی اجیر شده توسط ایران- نتوانند در چند سال آینده به اقدامات تخریبی چشمگیر دست بزنند، خصوصاً حال که آمریکا همچنان وابستگی عمیق خود به فضای سایبری بسیار آسیب پذیر را گسترش می‌دهد.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است:  ایران تا چه حد پیشرفته است و تا چه میزان باید از بابت توانایی‌های سایبری این کشور نگران باشیم؟ بنا به گفته «دیمیتری آلپروویچ » ، یکی از بنیان گذاران و افسر فنی ارشد شرکت امنیت سایبری «کرود استرایک » و یکی از اعضای ارشد «شورای آتلانتیک»، تأثیرگذارترین جنگجویان سایبری- آن چه که وی بازیگران "تراز اول" می‌خواند- آمریکا، روسیه، و کشورهای متحد آمریکا هم چون انگلیس هستند. «آلپروویچ» چین را یک قدم بعد از تراز دوم قرار می‌دهد و معتقد است ایران در تراز سوم قرار دارد. اما این دسته بندی نباید به آمریکا اعتماد نفس کاذب بدهد و موجب شود این کشور تصور کند می‌تواند در برابر هر تهدید سایبری از سوی ایران از خود دفاع کند.« ایران برای ضربه به زیرساخت‌های آمریکا به چیزی با پیشرفتگی یک ماشین فراری نیاز ندارد، در این زمینه یک ماشین فیات هم می‌تواند جواب بدهد».
«کار گروه ویژه ایران » در شورای آتلانتیک و «برنامه کشورداری سایبری » مشترکا این نشست را برگزار کردند. آن‌ها گزارش راهبردی جدیدی را تحت عنوان «چگونه یک قدرت سایبری تراز سوم می‌تواند تهدیدی برای آمریکا محسوب شود» منتشر کرده‌اند. این گزارش که توسط «باربارا اسلاوین » ، روزنامه‌نگار و عضو ارشد « حوزه جنوب آسیا » و «جیسون هیلی »، مدیر برنامه سایبری این اندیشکده نوشته شده است به بررسی توانایی‌های حملات سایبری ایران و میزان آسیب پذیری آمریکا به این حملات در پس زمینه‌ای از روابط تنش آمیز میان دو کشور می‌پردازد.
اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک در این گزارش آورده است: اغلب مردم وقتی به گزینه نظامی علیه ایران فکر می‌کنند حمله آمریکا به تأسیسات اتمی مهم ایران واقع در نطنز، فوردو، اراک و اصفهان را در نظر می‌آورند. آن‌ها انتظار دارند ایران در پاسخ به این اقدام تنگه هرمز را ببندد، موشک‌هایش را به سمت اسرائیل پرتاب کند و یا حملاتی علیه نیروهای آمریکایی مستقر در عراق یا افغانستان انجام دهد.
ولی اگر پاسخ تلافی‌جویانه ایران به شکل حمله سایبری بدون نامی باشد که بورس سهام نیویورک را برای چند ساعت مختل کند شرایط به چه ترتیب خواهد شد؟ اگر حمله موجب قطع جریان برق در شهرهای بزرگ آمریکا، مختل شدن خطوط حمل و نقل هوایی یا تداخل با حملات نظامی بیشتر علیه ایران از طریق مخابره اطلاعات غلط به فرماندهان نظامی آمریکا بشود چه رخ خواهد داد؟
 
تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.