نشست بررسی وضعیت پیام رسان های بومی برگزار شد
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ در نشست «کسب و کار مجازی، فیلترینگ تلگرام و وضعیت پیام رسانهای بومی» که صبح امروز در پژوهشگاه فرهنگ اندیشه اسلامی شد، محمدرسول کاظمی مدیر پیام رسان آی گپ، سید جعفر خورشاد مدیر پیام رسان سروش و سهیل تقوی مدیر پیام رسان بله به سوالات خبرنگاران پاسخگو شدند.
سهیل تقوی، مدیر پیام رسان بله در این نشست گفت:«سرویسهایی که مزیت داخلی دارند مانند پرداخت و انتقال وجه، در پیام رسانهای خارجی وجود ندارد.»
تقوی سخنان خود را این گونه ادامه داد:«متاسفانه در بین پیام رسانهای خارجی و داخلی تبعیض وجود دارد و دولت به جای حمایت از توسعه دهندگان داخلی، از توسعه دهندگان خارجی حمایت میکند.»
محمد رسول کاظمی، مدیر پیام رسان آی گپ در این نشست خاطر نشان کرد: «متاسفانه ما بودجه تبلیغاتی و همچنین حمایت و پشتوانه ای نداشتیم. یکی از اهداف ما این بود که مردم به پیام رسانهای داخلی اعتماد کنند و ما از ابتدا (3 سال) روی حریم خصوصی و امنیت این پیام رسان کار کردیم.»
وی در مورد بحث امنیت در این پیام رسان افزود: «اخیرا ما اعلام کردیم که هر هکری، بتواند آی گپ رو هک کند، یک میلیارد تومان جایزه میدهیم. در این خصوص باید بگویم که منظور ما بحث «ssl» نیست، بلکه دو لایه امنیتی بعد از «ssl» است.»
مدیر پیام رسان آی گپ درباره تعداد کاربران خود گفت: «اکنون با توجه به فیلتر تلگرام، 300 هزار کاربر در آی گپ وجود دارد که بین 150تا 200 هزار نفر آنها فعال هستند.»
سید جعفر خورشاد، مدیر پیام رسان سروش در این نشست با بیان اینکه اکنون یک میلیون و 800 هزار کاربر روی پیام رسان سروش داریم، اظهار داشت: «استراتژی ما ارائه سرویس خوب است. ما تا این لحظه هیچ گونه کمک مالی و حمایتی از طرف دولت نشده ایم. یعنی مسائل به طور مستقیم صحبت شده ولی هنوز به مرحله عمل نرسیده است.»
مدیر پیام رسان سروش در ادامه این نشست عنوان کرد: «ما خودمان را با پیام رسانهای داخلی مقایسه نمیکنیم ولی اگر بخواهیم با پیام رسانهای خارجی مقایسه کنیم، آنها قابلیت پرداخت و انتقال وجه را ندارند.»
مهندس خورشاد در ادامه تصریح کرد: «زیر ساختهای پرداختها در پیام رسان سروش، 8 ماه است که وجود دارد.»