about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

مشاور امنیت ملی آمریکا در امور سایبری و فناوری‌های نوظهور به بررسی چالش‌های امنیت سایبری شهرهای آمریکا پرداخت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آنه نئوبرگر مشاور امنیت ملی آمریکا در امور سایبری و فناوری‌های نوظهور در نشستی مجازی که با حضور شهرداران آمریکایی برگزار شد، به بررسی چالش‌های پیش روی شهرهای آمریکا در زمینه امنیت سایبری، ازجمله تهدیدات ناشی از باج افزارها پرداخت.

نئوبرگر راهبرد باج افزاری دولت را در چند بند توصیف کرد:

ایجاد اختلال در زیرساخت باج افزارها و عوامل آن از طریق همکاری نزدیک با بخش خصوصی؛ همکاری بین‌المللی برای مسئول دانستن کشورهایی که پناهگاه عوامل باج افزاری هستند؛ گسترش تجزیه‌وتحلیل رمز ارزها برای کشف و پیگیری تراکنش‌های مجرمانه؛ بررسی دولت فدرال برای ایجاد یک رویکرد منسجم و پیوسته نسبت به پرداخت باج‌ها.

شرکت‌کنندگان همچنین در مورد چگونگی همکاری شهرداران و دولت برای جلوگیری و پاسخگویی به تهدیدات سایبری علیه شهرها و چگونگی ایجاد بهترین مجامع در سراسر کشور برای کاهش احتمال حوادث سایبری صحبت کردند. نئوبرگر بر تعهد دولت برای اطمینان از اینکه دولت‌های ایالتی و محلی در هنگام پاسخ به یک حادثه سایبری از منابع کامل دولت فدرال برخوردار هستند تأکید کرد، ازجمله همکاری کارشناسان امنیت سایبری پلیس فدرال و سیسا با دولت‌های یادشده.

نئوبرگر در این نشست مجازی به بررسی چالش‌های سایبری که شهرداران با آن مواجه هستند پرداخت و اقدامات فوری که شهرداران می‌توانند برای تقویت دفاع سایبری از آن‌ها بهره گیرند را به آن‌ها معرفی کرد.

وی اقداماتی كه دولت بایدن برای نوسازی دفاع سایبری اتخاذ كرده، ازجمله دستورالعمل اخیر مبنی بر تقویت امنیت سایبری در آمریکا و تلاش‌های مداوم دولت برای مشاركت با بخش‌های دولتی و خصوصی برای تقویت دفاع سایبری ازجمله در زیرساخت‌های مهم را یادآور شد.

این مقام آمریکایی در مورد نوآوری اخیر در بخش امنیت سایبری سیستم‌های کنترل صنعتی که با همکاری بخش دولتی و خصوصی رخ‌داده و برنامه آزمایشی برای تقویت تاب‌آوری سایبری در بخش برق صحبت کرد و خاطرنشان کرد این برنامه آزمایشی به‌زودی منجر به نوآوری‌های مشابهی برای تقویت پایداری سایبری سایر بخش‌ها مانند آب، مواد شیمیایی و خطوط لوله نیز خواهد شد.

نئوبرگر بر ضرورت مشارکت بخش خصوصی و دولتی برای محافظت مؤثر در برابر باج افزارها تأکید کرد و از شهرداران آمریکایی خواست به‌سرعت رؤسای ادارات دولتی را دعوت کرده و به بررسی وضعیت امنیت سایبری و تداوم برنامه‌هایشان بپردازند.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.