about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

همچنان که ظرفیت و توانمندی فرماندهی سایبری آمریکا ارتقا پیدا می‌کند، نظارت کنگره نیز افزایش می‌یابد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ فرماندهی سایبری، نسبتاً جوان است اما مفهوم عملیات سایبری و چهارچوب حقوقی بین‌المللی که پشت آنها قرار دارد نیز نوپا به شمار می‌رود.
با توجه به این که عملیات‌های سایبری نقش بزرگی در تنش‌های آینده ایفا می‌کند و ارتش در صدد یکپارچه ساختن اقدامات سایبری با عملیات‌های نظامی سنتی در کلیه فرماندهی‌های رزمی است، کنگره می‌خواهد که نظارت بر عملیات جهانی سایبری را حفظ کند.

یکی از تمهیداتی که تا اندازه‌ای به این موضوع ارتباط پیدا می‌کند، گزارش نشست قانون اختیارات دفاع ملی سال 2018 است که برای اصلاح قانون فعلی الزام به برگزاری نشست‌های سه‌ماهه عملیات سایبری، وضع گردیده و گستره این نشست‌ها را بسط می‌دهد.

الیس استفانیک (Elise Stefanik)، رئیس تهدیدات نوظهور کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا، در میزگردی که در تاریخ 28 نوامبر به میزبانی فدرال تایمز برگزار شد، اظهار داشت: «درباره نظارت، گمان می‌کنم که از دیدگاه سیاست‌گذاران، به ویژه اعضای کنگره که مدتی در رأس کار بوده‌اند، باید بدانیم که عملیات‌های سایبری چگونه در حال تغییر دادن جنگ‌های قرن بیست و یکم هستند.»

وی افزود: «برگزاری نشست‌های فصلی، از نظر من مهم است چرا که این امکان را برای همکاران سیاست‌گذار من فراهم می‌کند تا ببینند که وقتی پای حفاظت از امنیت ملی در میان است، این عملیات‌های سایبری چه اندازه حیاتی هستند.»
به گفته استفانیک، این نشست‌ها از نشست‌های فصلی ضد تروریسم الگو می‌گیرد که در آنها «سیاست‌گذاران این فرصت را دارند تا درباره عملیات‌های خاص یا درباره مناطق تحت پوشش خود، سؤالاتی را مطرح نمایند».

خانم استفانیک اضافه کرد که این الگو در بافت ضد تروریسم از لحاظ شفاف‌سازی موضوع برای سیاست‌گذاران و ارائه اطلاعات به آنها موفق عمل کرده است. این همان چیزی است که استفانیک به عنوان رئیس تهدیدات نوظهور کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا که بر نیروهای عملیات ویژه‌برنامه‌های ضد تروریسم و سایبری نظارت دارد و تقریباً کلیه عملیات‌های ضد تروریسم را در سرتاسر جهان اداره می‌کند، به خوبی درک می‌کند.

به طور مشخص، قانون اختیارات دفاع ملی، با اصلاح قانون فعلی، الزامات زیر را برای نشست‌های فصلی سایبری وزارت دفاع در نظر گرفته است:


* به‌روزرسانی‌های جداگانه برای هر یک از فرماندهی‌های جغرافیایی و عملکردی که در آن، عملیات‌های اجرا شده و همچنین فعالیت‌های سایبری خصمانه صورت گرفته علیه هر فرماندهی، تشریح شده باشد؛
* مروری بر اختیارات و مسائل حقوقی قابل اعمال در عملیات‌ها برای لحاظ کردن هر گونه محدودیت قانونی مرتبط؛
* ترسیم خطوط کلی هر گونه فعالیت و ابتکار بین سازمانی که به عملیات‌ها ارتباط پیدا می‌کند؛
* هر امر دیگری که وزیر دفاع، صلاح می‌داند.

استفانیک خاطرنشان ساخت که این به‌روزرسانی بخشی از فرآیند تکامل فرماندهی سایبری است: «از آنجا که قصد داریم فرماندهی سایبری را به کمال برسانیم، این به‌روزرسانی‌ها راهی است برای این که اطمینان حاصل کنیم که اعضای کنگره و سناتورها اطلاعات مورد نیاز را دریافت کرده و امکان طرح سؤال و تفحص برای آنها فراهم است. به‌روزرسانی‌ها به ما کمک می‌کند که هر سه ماه یک بار، از نحوه تغییر و تحول عملیات‌ها و همچنین تهدیدات، آگاهی پیدا کنیم.»
با توجه به جوان بودن فرماندهی و سرعت تکامل آن در فضای سایبر، به‌روزرسانی اختیارات و مسئولیت‌ها قطعاً ضروری است.

تازه ترین ها
توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.