about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

داده‌های کاربران یک سرویس حمل‌ونقل در روسیه لو رفت.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ سرویس حمل‌و‌نقل و خرید بلیط توتو دات رو (Tutu.ru) از تحقیقات خود در مورد نشت داده‌های کاربران خبر داد. 

شنبه این هفته در تلگرام اخباری مبنی بر انتشار داده‌های مشتریان سرویس توتو دات رو و یک فایلی مشتمل بر 2.6 میلیون ردیف از اطلاعات کاربران منتشرشده بود. 

سرویس مطبوعاتی توتو دات رو دراین‌باره گزارش داد:

جدولی حاوی داده‌های فنی بخش «اتوبوس‌های» سرویس توتو دات رو در دسترس هکرها قرارگرفته است... الآن شرکت تحقیقات داخلی انجام داده و در حال کار بر روی چندین نسخه ازآنچه اتفاق افتاده است.

بر طبق این گزارش، در 2 ژوئیه، این سرویس موردحمله هکری از خارج از کشور قرارگرفته و جدولی حاوی بخشی از اطلاعات مربوط به سفارشات بلیطهای اتوبوس در دسترس محدود قرارگرفته‌ است. 

فایل موردنظر حاوی اطلاعات پرداخت، مبدأ و مقصد، تاریخ سفارشات نیست. اما نام و نام خانوادگی (نه برای همه مسافران)، شماره تلفن و پست ارسال چک وجود دارد. در حال حاضر صحت داده‌ها در حال بررسی است.

این اولین بار نبوده که سرویس هدف حمله سایبری قرارگرفته است. در ماه‌های اخیر، متخصصان امنیت اطلاعات توتو دات رو ده‌ها تلاش ناموفق برای برهم زدن ثبات این سرویس ثبت کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
قانون
1405/06/22 - 16:21- آسیا

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی اجرایی می‌شود

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی، هم‌زمان با تلاش‌ها برای حفاظت از فناوری تراشه، اجرایی می‌شود.

تصویب
1405/06/22 - 15:08- آسیا

تصویب بیانیه دهلی‌نو توسط کشورهای عضو بریکس

کشورهای عضو بریکس در هجدهمین اجلاس سران این گروه، بیانیه دهلی‌نو را تصویب کردند.

ارسال
1405/06/22 - 14:34- آمریکا

ارسال اخطاریه به یوتیوب توسط دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل

دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل با ارسال اخطاریه به یوتیوب، خواستار حذف ویدیوهای آواتار هوش مصنوعی شد.