نسخه های غیر رسمی نمیگذارند فیلتر تلگرام اجرایی شود
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ عبدالصمد خرمآبادی؛ معاون دادستان کل کشور در صفحه شخصی سروش خود نوشت:
«در عصر اطلاعات، دادههای عظیم (Big Data) از اهمیت فوقالعادهای برخوردارند. اهمیت دادههای عظیم یک کشور، کمتر از اهمیت تسلیحات و انبارهای مهمات آن کشور نیست.
اگر دادههای عظیم یک کشور در اختیار بیگانگان قرار گیرد، دشمنان به راحتی میتوانند با دادهکاوی و تحلیل و بهکارگیری اطلاعات حساس، بر امور فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی آن کشور اشراف پیدا کرده و لطمات و خسارات جبرانناپذیری را وارد نمایند.
مشکلات و ناهنجاریهای اقتصادی کنونی کشور، بیارتباط با تسلط دشمن بر فضای مجازی و دادههای عظیم کشور نیست؛ مسئولان ذیربط از جنگ مهم رسانهای که همراه با جنگ اقتصادی در جریان است غفلت کردهاند. اینجانب معتقدم دشمنان جنگ رسانهای خود علیه ساختارهای اقتصادی ما را با تسلط بر فضای مجازی و سوء استفاده از دادههای عظیم کشور اداره میکنند.
اکنون بیش از چهار ماه از صدور دستور قضایی فیلتر تلگرام گذشته است، اما متاسفانه عده ای با پشتیبانی و تجهیز فیلترشکن های داخلی (هاتگرام و تلگرام طلایی) دسترسی دشمنان به دادههای عظیم کشور را فراهم کرده و نمیگذارند این دستور بدرستی اجرا شود. در طول تاریخ کشور هرگز تا این حد آشکارا به دستورات قضایی بیتوجهی و بی اعتنایی نشده است.
مردم مدام سؤال میکنند، اگر لازم نبود دستور فیلتر تلگرام صادر شود چرا چنین دستوری را صادر کردید و اگر ضرورت داشت چرا آن را اجرا نمیکنید. مردم میگویند وقتی که با دستورات قضایی مربوط به «مفاسد فضای مجازی» اینگونه برخورد میشود، چه تضمینی وجود دارد که در اجرای احکام قضایی مربوط به «مفاسد اقتصادی» کارشکنی نشود. این سیاست یک بام و دو هوا مردم و فعالین و سرمایهگذاران فضای مجازی را سردرگم کرده است.
ممکن است گفته شود جای طرح این مطالب فضای مجازی نیست، این مسائل باید در جلسات بین مسئولین حل و فصل شود. اینجانب با وقوف بر این امر از آنجا که غیرقانونی بودن فعالیت نسخههای فارسی تلگرام را بارها در جلساتی که مسئولین ذیربط حضور داشته اند بیان کردهام ولی تاثیرگذار نبوده است لذا در اجرای وظیفه شرعی( نهی از منکر) و به منظور بازداشتن مسئولین امر از راه اشتباهی که در پیش گرفتهاند، نظرات شخصی خود را با مردمی که حقشان در معرض تضییع قرار دارد درمیان میگذارم. إن شاءالله که موثر واقع شود.»