about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

نرم‌افزار ویژه عینک گوگل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ زمانی که افراد کم‌بینا به صفحه‌نمایش گوشی‌های هوشمند نگاه می‌کنند فقط قسمت کمی از صفحه گوشی برای آن‌ها نمایان است.

 این گروه تحقیقاتی آمریکایی با توسعه نرم‌افزاری برای گوشی‌های هوشمند این امکان را برای افراد کم‌بینا فراهم کردند که با استفاده از عینک هوشمند گوگل، صفحه‌نمایش گوشی به‌اندازه‌ای بزرگنمایی می‌شود که کار کردن افراد کم‌بینا با آن را آسان می‌کند.

این نرم‌افزار، تصاویر صفحه گوشی هوشمند را به عینک هوشمند گوگل که به گوشی متصل شده، انتقال می‌دهد و کاربر می‌تواند با به حرکت درآوردن سرخود اقدام به جابجا کردن اطلاعات موجود بر روی صفحه گوشی همراه کند.

هدف بعدی این گروه تحقیقاتی کار کردن بر روی فناوری است که با استفاده از صدای کاربر بتوان به اطلاعات گوشی هوشمند دسترسی پیدا کرد.

نتیجه این تحقیق در نشریه تبادل سیستم‌های عصبی و مهندسی توان‌بخشی «IEEE» منتشرشده است.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.