about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

نرم‌افزار اسکایپ ابزاری برای پخش بدافزارها

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ محققان شرکت F-Secure دریافتند برخی مجرمان فضای مجازی در تلاش‌اند اطلاعات شخصی کاربران سوئیسی و همچنین دیگر مسافرانی که در پی گرفتن ویزا برای رفتن به آمریکا هستند را موردحمله قرار دهند.

فردریک ویلا، از مسئولان شرکت F-Secure در وبگاه این شرکت اعلام کرد مجرمان برای رسیدن به اهداف خود از یک بدافزار به نام QRAT یا Qarallax استفاده می‌کنند. در یک فرآیند جالب، این بدافزار از طریق نرم‌افزار اسکایپ و توسط مجرمان پخش می‌شود و هم‌زمان مسئولان اداری آمریکا در پی کمک به افراد خواهان ویزای آمریکا هستند. درگذشته اسکایپ به‌عنوان ابزاری برای حمله استفاده می‌شد، اما امروزه به‌عنوان تبلیغ‌افزار از آن استفاده می‌شود.

 ویلا همچنین اضافه کرد که از طراحی این بدافزار شش ماه می‌گذرد و برای فروش و یا اجاره در تالار گفتگوی یک وب‌گاه غیرقانونی قرار گذاشته‌شده بود و قیمت آن از ۲۲ دلار برای پنج روز شروع و به ۹۰۰ دلار برای یک سال نیز رسید.

هنگامی‌که یک کاربر در اسکایپ یک جستجوی ساده انجام می‌دهد تا اطلاعات بیشتری در مورد نحوه گرفتن ویزای آمریکا کسب کند، فرآیند شروع می‌شود. برای کسب اطلاعات بخش‌های مناسبی مانند ustraveldoc و Switzerland وجود دارند، اما در برخی مواقع مواردی از تبلیغات مشاهده می‎شود که در ظاهر قانونی و درست بوده، اما در حقیقت توزیع‎کنندگان بدافزار هستند. در چنین شرایطی این توزیع‎کنندگان می‎توانند کاربران را گول‌زده و برای آن‎ها ظاهری شبیه ustraveldoc و Switzerland داشته باشند، اما در حقیقت نام آن‎ها یک حرف i در وسط کلمه اضافه‌دارند و ustravelidoc هستند. همین حرف اضافی در نام باعث بروز سوءاستفاده از حساب اسکایپ می‎شود.

 بنابه گفته ویلا، پرونده مخرب در این فرآیند یک برنامه جاوا است که می‎تواند در دستگاه‎های دارای سامانه عامل جاوا نصب شود.

هنگامی‌که یک تماس برقرار می‎شود، بدافزار به‌طور خودکار در رایانه فرد قربانی دریافت می‎شود. در این حالت بدافزار قادر است حرکات موشواره و کلیک‌ها را مشاهده و کنترل کند و همچنین دوربین رایانه را نیز تحت کنترل داشته باشد. شرکت F-Secure همچنین یک رونوشت از یک برنامه دارای بدافزار متن‎باز LaZagne کشف کرد که با بدافزار QRAT روی یک کارگزار قرار دارد. این مسئله به این معنی است که برنامه‎ای برای کنار هم قرار دادن این دو در حال طراحی است و اگر این برنامه طراحی‌شده و این دو بدافزار کنار یکدیگر قرار گیرند، مجرمان قادر خواهند بود رمزها را از راه‎های مختلف مانند شبکه اینترنتی Wi-Fi، مرورگرها، برنامه‎های گفتگو (چت) و برنامه‎های رایانامه‎ای به دست بیاورند.

 ویلا در وب‎گاه شرکت عنوان کرد که کدهای کشف‎شده همراه این بدافزارها دارای اطلاعاتی از منشأ این بدافزارها است. ویلا در ادامه گفت: «این بدافزار به دلیل وجود عبارات allah و وجود حمزه در نامش، به‌ظاهر برنامه‎ای عربی است. آدرس ۹۵.۲۱۱.۱۴۱.۲۱۵ نیز در هلند قرار دارد.  اما مکان مربوط به بدافزار QARALLAX[.]COM، ترکیه گزارش‌شده است.»

این شرکت امنیتی همچنین ۲۱ حساب اسکایپ را یافته است که بانام ustravelidoc شروع می‎شوند. وجود این حساب‎ها به این معنی است که مجرمان هنوز در حال تلاش برای جذب مسافران به کشورهای دیگر هستند. فردریک ویلا درباره احتمال بروز چنین اتفاقی ابراز بی‎اطلاعی کرد.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.