about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در گزارشی از اتصال 32 روستا در بازه زمانی 29 آذر تا ششم دی ماه خبر داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ همکارانم در بخش توسعه ارتباطات روستایی به صورت جهادی مشغول پیگیری اتصال روستاها به شبکه ارتباطی پایدار و پرسرعت هستند.

به همه آنها به ویژه دوست عزیزم آقا ایرج روحی که مرد روزهای سخته خداقوت می‌گویم.

از آقا ایرج خواستم که هر هفته نام روستاهایی که به شبکه متصل می‌شوند را برایم بفرستد تا همین‌جا با شما به اشتراک بگذارم. این اولین گزارش هفتگی با جزییات است.

خوشحال می‌شوم ساکنان این روستاها از همین طریق یا با ارسال پیامک به شماره 09122996321 یا از طریق کانال‌های من در پیام‌رسان‌های داخلی با نشانی EisaZarepour، تجربه کاربری خودتون را به اشتراک بگذارید.

Paragraphs
نخستین

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.