نحوه حفاظت آنلاین کودکان اماراتی در برابر مجرمان سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ از آنجایی که کودکان به طور فزایندهای از اینترنت استفاده میکنند و زمان بیشتری را برای فعالیتهای مختلف آنلاین میگذرانند، با خطر بیشتری از سوی مجرمان آنلاین و مهاجمان سایبری مواجه میشوند.
به گفته اداره دیجیتال ابوظبی، آزار و اذیت سایبری میتواند از طریق رسانههای اجتماعی، اپلیکیشنهای پیامرسان، پلتفرمهای بازی و سایر کانالهای آنلاین رخ دهد. کارشناسان اماراتی هشدار دادند که هر چه کودکان زمان بیشتری را به صورت آنلاین سپری کنند، فرصت بیشتری برای شکارچیان آنلاین برای هدف قرار دادن آنها خواهد بود. درنتیجه، باید اینترنت بهتر و ایمنتری برای همه، به ویژه کودکان ایجاد کرد.
پلیس ابوظبی گفت که کودکان ممکن است در معرض خطرات مختلفی از جمله آزار و اذیت سایبری، شکارچیان سایبری، باجگیری، ارسال اطلاعات خصوصی، دسترسی به محتوای نامناسب و فیشینگ قرار بگیرند.
وزارت آموزش امارات متحده عربی در سال 2021 در مبارزه با آزار و اذیت سایبری، کمپین جدیدی را راهاندازی کرده بود که در آن از دانشآموزان میخواست در آنلاین بودن با دیگران تعامل و رفتار مثبتی داشته باشند و هر گونه آزار سایبری را گزارش کنند.
اداره دیجیتال ابوظبی تصریح کرد که ساکنان را تشویق میکند تا اینترنت بهتر و ایمنتری برای همه، به ویژه کودکان ایجاد و اگر فرزندشان در فضای سایبری مورد آزار و اذیت قرار میگیرد، نکاتی را رعایت کنند؛
مقامات اماراتی همچنین از والدین و فرزندان خواستهاند تا هرگونه فعالیت مشکوک آنلاین را از طریق امان (Aman) گزارش کنند. مقامات گفتند که سرویس امان یکی از مهمترین طرحهای پلیس ابوظبی است که اطلاعات مربوط به جرایم سایبری و سایر موارد را از مردم به صورت کاملاً محرمانه در شبانهروز و در طول سال دریافت میکند.