about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

یک ویژگی واتساپ به کاربران امکان می‌دهد عکس‌ها و ویدئوهای ناپدید شونده ارسال کنند که فقط یک بار توسط گیرنده قابل مشاهده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، واتساپ مدتی است ویژگی جدیدی را ارائه کرده که به کاربران امکان می‌دهد عکس‌ها و ویدئوهای ناپدید شونده را ارسال کنند.

این محتواها فقط یک بار توسط گیرنده قابل مشاهده است. به محض اینکه گیرنده محتوا را باز کند، عکس یا ویدئو از چت حذف می شود. محتوایی که از طریق ویژگی View Once ارسال شود، در گالری تلفن ذخیره نمی‌شود.

این ویژگی حریم خصوصی بیشتری را برای کاربران به ارمغان آورده و زمانی که کاربر می خواهد اطلاعات حساسی را برای شخص دیگری ارسال کند، بسیار مفید است.

ویژگی "View Once" به طور پیش فرض در پیامرسان واتساپ فعال است. فقط لازم است که کاربران بدانند چگونه با استفاده از این ویژگی محتواهای مختلف را ارسال کنند.

نحوه ارسال عکس‌های ناپدید شونده در واتساپ

این ویژگی ابتدا برای کاربران بتا آزمایش شد و اکنون برای همه کاربران در سراسر جهان در دسترس است.

برای ارسال محتوای ناپدید شونده، باید مطمئن شوید که از آخرین نسخه واتس‌اپ استفاده می‌کنید. اگر نه، می توانید آن را از فروشگاه گوگل‌پلی یا اپ‌استور به روز کنید. 

مرحله 1: برنامه واتس‌اپ را باز کنید.

مرحله 2: مکالمه ای را که می‌خواهید یک عکس ناپدید شونده را در آن ارسال کنید، انتخاب کنید.

مرحله 3: روی نماد گیره کاغذ که در سمت راست کادر متن ظاهر می شود، ضربه بزنید.

مرحله 4: با زدن گزینه Gallery یک عکس یا ویدئو را انتخاب کنید. اگر می خواهید مستقیماً در واتساپ عکس بگیرید، روی نماد دوربین ضربه بزنید.

مرحله 5: پس از انتخاب یک محتوا، روی نماد 1 در سمت راست کادر Add a Caption ضربه بزنید. پیامی روی صفحه نمایش خود دریافت خواهید کرد که می گوید: "عکس برای یکبار مشاهده تنظیم شده است" و نماد 1 با رنگ سبز روشن می شود.

مرحله 6: اکنون با ضربه زدن روی نماد سبز رنگ ارسال، محتوا را ارسال کنید.

شما نمی‌توانید پیش‌ نمایش محتوا را در چت خود ببینید. 

به محض مشاهده عکس یا ویدئو توسط گیرنده، محتوا به طور خودکار از چت ناپدید می شود.

نمایش محتوای ناپدید شونده برای گیرنده

پس از مشاهده عکس یا ویدئو توسط گیرنده، واتساپ پیام "باز شده" را در هر دو چت نشان می دهد. همچنین، عکس در گالری تلفن گیرنده ذخیره نخواهد شد.

گفتنی است که گیرنده می تواند در حین مشاهده عکس از صفحه نمایش عکس بگیرد یا از صفحه فیلم بگیرد. واتساپ این موضوع را به فرستنده اطلاع نمی دهد.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

صدرنشینی
1405/07/19 - 18:45- هوش مصنوعي

صدرنشینی امارات در یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی

امارات متحده عربی در زمینه به‌کارگیری هوش مصنوعی در بخش‌های کلیدی، رتبه نخست جهان را کسب کرد.

افزایش
1405/07/19 - 17:02- هوش مصنوعي

افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ رفلکشن اِی‌آی توسط انویدیا

شرکت انویدیا در حال مذاکره برای افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ متن‌باز رفلکشن اِی‌آی یا تصاحب آن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.