نتایج بررسی آنتیویروسها، از سوی مرکز آپای اهواز
به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مرکز آپای اهواز، طبق بررسیهای انجامشده، رتبهبندی زیر را پس از اسکن ۵۷۵ نمونه ویروس ارائه کرد.
- f-secure
- bitdefender
- kasper
- node 32
- symantec
- padvish
پادویش تنها با ۲۹ درصد آمادگی، توانایی کشف ویروسها را داشته و در جایگاه آخر قرار گرفته است.
شرایط تست این آنتیویروسها در گزارش فوق متأسفانه مشخص نیست و اطلاعات منتشرشده، بسیار کلی است. البته درباره آنتیویروس پادویش، باید قبول کرد که راه زیادی وجود دارد تا بتواند بهعنوان یک کنسول آنتیویروس تحت شبکه قابل اعتماد تبدیل شود.
ولی نکته مهم این است که تقریبا بیشترین بازدهی هر آنتیویروس و کلا هر یک از تجهیزات امنیتی برمیگردد به محل و نوع تنظیمات اعمال شده روی آن. صرفا فقط اسم یک آنتیویروس نمیتواند شما را از خطرات احتمالی محافظت نماید. در پشت پرده اکثر این شرکتهای امنیتی بزرگ، تیم های هکری هستند که یکی از وظایف اصلی آنها غالبا ایجاد ناامنی است تا کاربران همیشه تمایل به استفاده از این محصولات امنیتی داشته باشند.
مطمئن باشید تجهیزات امنیتی، بهتنهایی برای هیچ سازمانی نمیتواند نسخه شفابخش و ایجادکننده امنیت باشد. از طرفی امنیت نسبی است و بهصورت مطلق نمیتوان آن را درجایی ایجاد کرد.
خیلی مهم نیست از چه برندی در تجهیزات امنیتی استفاده میکنید. مهم این است که در جای مناسب و با دانش کافی از آن تجهیزات بهره برداری نمایید.
بهطورکلی فقط میتوان سرعت و احتمال هک شدن خود را کندتر و کمتر کرد، نه این که بتوانیم جلوی هک شدنمان را بهطور کامل بگیریم.