about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

نبرد فرسایشی هند و پاکستان در فضای سایبر

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ دقیقاً دو روز بعد از سفر نارندرا مودی، نخست وزیر هند به منطقه دره سیلیکون آمریکا؛ هکرهای پاکستانی در یک حمله سایبری، 24 وبگاه مربوط به ایالت چتیسگر هند را هک کرده و اقدام به تغییر ظاهر صفحه اول آن کرده‌اند. دره سیلیکون، نام منطقه‌ای در ایالت کالیفرنیای آمریکا است که اغلب شرکت‌های بزرگ و صاحب نام آمریکایی در امور سایبر و فناوری اطلاعات در آن منطقه قرار گرفته اند.
هکرهای پاکستانی در این عملیات هکری، وبگاه‌های دولتی این ایالت را مورد تهاجم قرار داده و تصویری از پرچم پاکستان را روی صفحات این وبگاه‌ها، بارگذاری کرده‌اند. ظاهراً وبگاه‌های این ایالت هندوستان، به اهدافی آسان برای هکرهای پاکستانی تبدیل شده است. تیرماه امسال نیز هکرهای پاکستانی با حمله به وبگاه موسسه ملی فناوری در چتیسگر هند، اقدام به تغییر ظاهر آن کردند. هکرهایی که این عملیات هکری را مدیریت کرده‌اند، خود را هکرهای مسلمان و جهادی معرفی کرده‌اند و این احتمال وجود دارد که این هکرها، با گروهک تروریستی داعش در ارتباط باشند. مدتی است هکرهای تکفیری در فضای مجازی فعال شده‌اند و وب‌گاه‌های کشورهای مختلف را به بهانه‌ی آنچه آنان دفاع از حقوق مسلمانان می‌نامند مورد تهاجم قرار می‌دهند. به نظر می‌رسد که این هکرها، تلاش می‌کنند تا از این طریق، برای خود اسم و رسمی در فضای مجازی پیدا کنند.
کارشناسان امنیتی هند معتقدند هک شدن این وبگاه‌ها از جانب هکرهای پاکستانی سبب آسیب‌پذیرتر شدن این وبگاه‌ها شده و حتی پس از بازیابی اطلاعات از دست رفته، این خطر، همواره وبگاه‌های دولتی هند را تهدید می‌کند.
مدتی است درگیری‌های سایبری بین هند و پاکستان، شدت یافته است. هکرهای دو کشور با صورت دادن حملات مختلف سایبری، قصد دارند تا حملات متقابل را تلافی کنند. نکته مهم در این میان، عدم وجود توازن در قدرت است و به نظر می‌رسد که کفه ترازو به نفع هندی‌ها سنگین‌تر باشد؛ چرا که از زمان روی کار آمدن نارندرا مودی، نخست‌وزیر جدید هند، این کشور سرمایه گذاری فراوانی را در عرصه سایبری انجام داده است. از طرفی کارشناسان امنیتی هندی، معتقدند که هکرهای پاکستانی با حملات خود به وبگاه‌های دولتی هند، تمامی تلاش‌های هندی‌ها در جهت تقویت صنعت سایبری این کشور را به تمسخر گرفته‌اند.

 

تازه ترین ها
ایجاد
1405/08/02 - 15:32- هوش مصنوعي

ایجاد اختلالات جدید توسط باگ‌های کشف شده توسط هوش مصنوعی

کارشناسان سایبری اعلام کردند باگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی کشف شده‌اند، ممکن است به‌زودی موجب اختلالات جدیدی شوند.

اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.