about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

نبرد فرسایشی هند و پاکستان در فضای سایبر

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ دقیقاً دو روز بعد از سفر نارندرا مودی، نخست وزیر هند به منطقه دره سیلیکون آمریکا؛ هکرهای پاکستانی در یک حمله سایبری، 24 وبگاه مربوط به ایالت چتیسگر هند را هک کرده و اقدام به تغییر ظاهر صفحه اول آن کرده‌اند. دره سیلیکون، نام منطقه‌ای در ایالت کالیفرنیای آمریکا است که اغلب شرکت‌های بزرگ و صاحب نام آمریکایی در امور سایبر و فناوری اطلاعات در آن منطقه قرار گرفته اند.
هکرهای پاکستانی در این عملیات هکری، وبگاه‌های دولتی این ایالت را مورد تهاجم قرار داده و تصویری از پرچم پاکستان را روی صفحات این وبگاه‌ها، بارگذاری کرده‌اند. ظاهراً وبگاه‌های این ایالت هندوستان، به اهدافی آسان برای هکرهای پاکستانی تبدیل شده است. تیرماه امسال نیز هکرهای پاکستانی با حمله به وبگاه موسسه ملی فناوری در چتیسگر هند، اقدام به تغییر ظاهر آن کردند. هکرهایی که این عملیات هکری را مدیریت کرده‌اند، خود را هکرهای مسلمان و جهادی معرفی کرده‌اند و این احتمال وجود دارد که این هکرها، با گروهک تروریستی داعش در ارتباط باشند. مدتی است هکرهای تکفیری در فضای مجازی فعال شده‌اند و وب‌گاه‌های کشورهای مختلف را به بهانه‌ی آنچه آنان دفاع از حقوق مسلمانان می‌نامند مورد تهاجم قرار می‌دهند. به نظر می‌رسد که این هکرها، تلاش می‌کنند تا از این طریق، برای خود اسم و رسمی در فضای مجازی پیدا کنند.
کارشناسان امنیتی هند معتقدند هک شدن این وبگاه‌ها از جانب هکرهای پاکستانی سبب آسیب‌پذیرتر شدن این وبگاه‌ها شده و حتی پس از بازیابی اطلاعات از دست رفته، این خطر، همواره وبگاه‌های دولتی هند را تهدید می‌کند.
مدتی است درگیری‌های سایبری بین هند و پاکستان، شدت یافته است. هکرهای دو کشور با صورت دادن حملات مختلف سایبری، قصد دارند تا حملات متقابل را تلافی کنند. نکته مهم در این میان، عدم وجود توازن در قدرت است و به نظر می‌رسد که کفه ترازو به نفع هندی‌ها سنگین‌تر باشد؛ چرا که از زمان روی کار آمدن نارندرا مودی، نخست‌وزیر جدید هند، این کشور سرمایه گذاری فراوانی را در عرصه سایبری انجام داده است. از طرفی کارشناسان امنیتی هندی، معتقدند که هکرهای پاکستانی با حملات خود به وبگاه‌های دولتی هند، تمامی تلاش‌های هندی‌ها در جهت تقویت صنعت سایبری این کشور را به تمسخر گرفته‌اند.

 

تازه ترین ها
برنامه
1403/10/24 - 21:25- آسیا

برنامه دولت چین برای نظارت بر پلتفرم‌های آنلاین

دولت چین برای نظارت بر پلتفرم‌های آنلاین و تجارت الکترونیک برنامه‌ریزی می‌کند.

درخواست
1403/10/24 - 19:24- هوش مصنوعي

درخواست شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده

شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده می‌خواهد که بودجه هوش مصنوعی را در اولویت قرار دهد.

تشدید
1403/10/24 - 18:28- آسیا

تشدید تمرکز شرکت‌های استرالیایی بر بیمه سایبری

به گفته کارشناسان، شرکت‌های بیشتری در استرالیا نسبت به قبل به دنبال بیمه سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.