about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

 

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ عملیات سایبری آمریکا علیه داعش ناکام بوده است و همچنین دونالد ترامپ در دیداری که با وزیر خارجه و سفیر روسیه داشته است، اطلاعات محرمانه رژیم صهیونیستی درباره عملیات سایبری علیه داعش را فاش کرده است.

روزنامه آمریکایی  «نیویورک‌تایمز» در گزارشی نوشت که عملیات‌های سایبری مخفیانه آمریکا در سال‌های اخیر عملکرد سانتریفیوژهای هسته‌ای ایران را مختل کرده است و سپس به یک کد رایانه‌ای و یک جنگ‌افزار الکترونیکی برای مختل کردن پرتاب‌های موشکی کره شمالی تبدیل‌شده است اما نتیجه استفاده از این سلاح‌های سایبری در اینترنتی که تکفیری‌های داعش مورداستفاده قرار می‌دهند، کاملاً ناامیدکننده بود.
طبق این گزارش، بیش از یک سال است که پنتاگون اعلام کرده است که خط جدیدی از مبارزه با داعش را آغاز کرده است و به فرماندهی سایبری که در آن زمان 6 ساله بود، فرمان داد که حملات علیه شبکه‌های رایانه‌ای را افزایش دهند.
هدف این مأموریت روشن و واضح بود و هدف درواقع مختل کردن توانمندی داعش برای نشر پیام‌هایش، جذب هوادار و پرداخت حقوق به جنگجویانش و پخش دستورات فرماندهان این گروه تروریستی  بوده است اما بعد از حملات اخیر داعش در بریتانیا و ایران، مشخص و روشن شد که تلاش‌های داعش برای نیروگیری و فعالیت‌های ارتباطی این گروه به همان سرعت که این تکفیری‌ها از بین می‌روند به همان سرعت مجدداً ظهور می‌کنند.
«جاشوا گلتزر» مدیر ارشد سابق مبارزه با تروریسم در شورای امنیت ملی آمریکا اعلام کرد که عملیات سایبری آمریکا نتوانسته ضربه بزرگی به داعش وارد کند زیرا در عمل واردکردن ضربه به داعش در حملات سایبری سخت‌تر از آن چیزی است که گمان می‌شود.
طبق این گزارش، یکی از موفقیت‌های نادر مقابل داعش تا حدودی به رژیم صهیونیستی مربوط می‌شود که درواقع شریک اصلی آمریکا در حملات سایبری به تأسیسات هسته‌ای ایران بود.
طبق این گزارش، گروهی از فعالان سایبری اسرائیل حدود چندماه پیش به شبکه کوچکی از بمب سازان افراطی در سوریه اعمال‌نفوذ کردند و این‌گونه بود که آمریکا دریافت که داعش تلاش می‌کند تا مواد منفجره‌ای تولید کند که بتواند دستگاه‌های اشعه ایکس فرودگاه‌ها و دیگر ابزار بازرسی فرودگاه‌ها را فریب دهد و این مواد منفجره را به شکل باتری‌های لپ‌تاپ درست کند.
طبق این گزارش، برپایه همین اطلاعات بود که در ماه مارس سال جاری میلادی، حمل وسایل بزرگ الکترونیکی در چمدان‌ها در پروازها از 10 فرودگاه از 8 کشور با اکثریت جمعیت مسلمان به آمریکا و بریتانیا ممنوع شد.
نیویورک‌تایمز گزارش کرد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا متهم است که بخشی از این اطلاعات محرمانه رژیم صهیونیستی را ماه گذشته در دیدار با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه و «سرگئی کیسلیاک» سفیر روسیه در واشنگتن را فاش کرده است که این مسئله خشم مقامات صهیونیستی را برانگیخته است.
این گزارش این‌گونه ادامه داد که دستور کار داعش و تاکتیک‌های آن‌ها به‌گونه‌ای است که جنگ سایبری علیه این گروه تکفیری را دشوار کرده است. تکفیری‌های داعش از رایانه و شبکه‌های اجتماعی برای تولید و گسترش سامانه‌های تسلیحاتی استفاده می‌کنند بلکه بر ای نیروگیری، جمع‌آوری کمک مالی و هماهنگی حملات خود در آینده بهره می‌گیرند.
نیویورک‌تایمز توضیح داد، چنین فعالیت‌هایی مربوط به یک مکان خاص نمی‌شود و به همین دلیل شبه‌نظامیان داعش می‌توانند از فناوری‌های پیشرفته و کم‌هزینه رمزنگاری بهره ببرند.
براساس این گزاش، داعش، تا حد زیادی از تلگرام که یک سامانه رمزنگاری‌شده ارسال پیام است بهره می‌برد.
نیویورک‌تایمز گزارش کرد، ازآنجایی‌که تکفیری‌های داعش بسیار سیار هستند و تجهیزات آن‌ها تقریباً پیش‌پاافتاده است، بازسازی ارتباطات و قرار دادن تجهیزاتشان بر روی سرورهای جدید، کار دشواری نیست و برخی مقامات اطلاعاتی می‌گویند که برخی اطلاعات آن‌ها بر روی اینترنت ذخیره‌شده است و به این مفهوم است که در یک مکان جدید قابل دانلود است.
براساس این گزارش، ناکامی دولت «باراک اوباما» در مقابل داعش یکی از دلایلی بود که دولت قبلی آمریکا تلاش کرد «مایکل راجرز» مدیر آژانس امنیت ملی و فرمانده فرماندهی سایبری را اخراج کند.

 

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.