about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

نام ایران در لایحه بودجه دفاعی آمریکا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، لایحه‌ی بودجه‌ی دفاعی آمریکا اوایل ماه ژوئن از مجلس سنا گذشت و منتظر تأیید مجلس نمایندگان آمریکا است. در این لایحه آمده است دولت باید ظرفیت‌های خود برای دفاع در برابر حملات سایبری قدرت‌های خارجی را که به‌طور گسترده صورت می‌گیرد، ارزیابی کند؛ قدرت‌های خارجی «با ظرفیت‌های قابل‌مقایسه با چین، ایران، کره‌ی شمالی و روسیه». در لایحه‌ی مذکور آمده است که اجرای این اقدامات مستلزم مشاوره‌های سایبری برای وزیر دفاع آمریکا است تا بتواند هیئت مستقلی را در جهت ارزیابی توان نیروهای فرماندهی سایبری آمریکا (U.S. Cyber Command) پشتیبانی کند. این کار برای پیشگیری از حملات سایبری صورت می‌گیرد.
به‌علاوه این هیئت شامل متخصصین فناوری‌های جنگ سایبر، جمع‌آوری اطلاعات و عملیات می‌شود.
همچنین بر اساس این لایحه ریاست ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا موظف خواهد بود رزمایش‌هایی را برای ارزیابی راهبردها و ظرفیت‌های فرماندهی سایبری آمریکا اجرا کند.
لازم به ذکر است که ذکر ایران توسط آمریکا فقط در جهت مهتم کردن ایران به تهدید سایبری برای دنیاست. درحالی‌که آمریکا در اخبار مختلف، هیچ‌گاه از حملات خود سخنی به میان نمی‌آورد و همیشه با استفاده از قدرت رسانه‌ای، خود را قربانی حملات معرفی و ایران را در گزارش‌های گوناگون یک تهدید سایبری که دارای قدرت روزافزون است، توصیف می‌کند. این مطلب در حالی است که آمریکا ازجمله کشورهایی بود که در حمله‌ی استاکس‌نت به ایران نقش اساسی داشت.

 

تازه ترین ها
قانون
1405/06/22 - 16:21- آسیا

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی اجرایی می‌شود

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی، هم‌زمان با تلاش‌ها برای حفاظت از فناوری تراشه، اجرایی می‌شود.

تصویب
1405/06/22 - 15:08- آسیا

تصویب بیانیه دهلی‌نو توسط کشورهای عضو بریکس

کشورهای عضو بریکس در هجدهمین اجلاس سران این گروه، بیانیه دهلی‌نو را تصویب کردند.

ارسال
1405/06/22 - 14:34- آمریکا

ارسال اخطاریه به یوتیوب توسط دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل

دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل با ارسال اخطاریه به یوتیوب، خواستار حذف ویدیوهای آواتار هوش مصنوعی شد.