about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

ناامن‌ترین نرم‌افزارهای سال 2013

با توجه به مستندات پایگاه داده آسیب‌پذیری جهانی (NVD)، محققان دریافتند که در سال 2013 در هر روز به طور میانگین 13 آسیب‌پذیری جدید گزارش و کشف و در مجموع 4794 آسیب‌پذیری امنیتی در این سال گزارش شده است.

با توجه به مستندات پایگاه داده آسیب‌پذیری جهانی (NVD)، محققان دریافتند که در سال 2013 در هر روز به طور میانگین 13 آسیب‌پذیری جدید گزارش و کشف و در مجموع 4794 آسیب‌پذیری امنیتی در این سال گزارش شده است.

با توجه به گزارش منتشر شده توسط آزمایشگاه GFI، در سال 2013 تعدادی آسیب پذیری پرخطر در بسیاری از برنامه‌های کاربردی محبوب و سیستم‌های عامل کشف شده است. با توجه به مستندات پایگاه داده آسیب‌پذیری جهانی (NVD)، محققان دریافتند که در سال 2013 در هر روز 13 آسیب پذیری جدید گزارش کشف شده است و در مجموع 4794 آسیب پذیری امنیتی در این سال گزارش شده است که در پنج سال اخیر بی‌سابقه بوده است. یک سوم از این آسیب پذیری‌ها در رده امنیتی "پرخطر" قرار گرفته است.

در میان تولیدکنندگان شرکت اوراکل با 514 آسیب‌پذیری امنیتی گزارش شده در صدر قرار دارد که 193 آسیب پذیری تنها مربوط به جاوا می‌شود و بیش از 100 آسیب پذیری در رده امنیتی "پرخطر" قرار داشته است. پس از آن شرکت سیسکو با 373 رخنه امنیتی در رده دوم قرار گرفت و شرکت مایکروسافت با 344 آسیب پذیری رده سوم را کسب کرد.

اما در بین مرورگرها، بیشترین آسیب پذیری در IE گزارش شده است و گوگل کروم در رده سوم قرار گرفته است. در این میان موزیلا فایرفاکس عملکرد بهتری داشت و در این مرورگر 149 آسیب پذیری گزارش شد و در مقایسه با IE و گوگل کروم در جایگاه بالاتری قرار گرفت.

تازه ترین ها
سرقت
1405/07/16 - 18:11- جرم سایبری

سرقت اطلاعات ۱.۳ میلیون نفر در حمله سایبری به دادگاه‌های آریزونا

مقام‌های قضایی ایالت آریزونا اعلام کردند در پی یک حمله سایبری، هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۱.۳ میلیون نفر دسترسی پیدا کرده و بخشی از فایل‌های پشتیبان سامانه دادگاه‌های این ایالت را کپی کرده‌اند.

هزینه
1405/07/16 - 18:04- جنگ سایبری

هزینه ۳.۳ میلیارد دلاری حملات سایبری روسیه برای انگلیس

گزارش یک نماینده پارلمان انگلیس هشدار می‌دهد دولت این کشور تاکنون نتوانسته هزینه اقتصادی حملات سایبری، خرابکاری‌ها و تهدیدهای روسیه علیه زیرساخت‌های حیاتی را به‌طور دقیق محاسبه کند.

تصویب
1405/07/16 - 17:58- آمریکا

تصویب طرح امنیت سایبری نظام سلامت آمریکا

سنای آمریکا لایحه‌ای برای تقویت امنیت سایبری بخش سلامت را به تصویب رساند؛ طرحی که پس از حمله باج‌افزاری به شرکت چنج هلث‌کر (Change Healthcare) مطرح شد.