about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری نسبت به تحت تاثیر قرار دادن میلیون‌ها دستگاه مرتبط با فناوری اینترنت اشیاء با حمله به پروتکل ارتباطات بی سیم Z-Wave هشدار داد.

 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مرکز مدیریت راهبردی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات اعلام کرد: پروتکل ارتباطات بی‌سیم Z-Wave که برای بعضی از دستگاه‌های اینترنت اشیاء (IoT) استفاده می‌شود، دارای آسیب‌پذیری بوده و موجب طراحی حمله‌ای می‌شود که امکان ردگیری و تغییر ترافیک بین دستگاه‌های هوشمند را برای مهاجم فراهم می‌کند.

 Z-Wave یک پروتکل بی سیم است که توسط حدود ۲۴۰۰ فروشنده عرضه می‌شود. تراشه های بی‌سیم آن در حدود ۱۰۰ میلیون دستگاه هوشمند استفاده می شود که عمدتا توسط دستگاه‌های اتوماسیون خانگی برای ارتباط با یکدیگر تعبیه شده است.

Z-Wave  از یک کلید شبکه مشترک برای رمز ترافیک استفاده می‌کند. این کلید بین کنترلر و دستگاه‌های مشتری هنگامی که دستگاه ها به یکدیگر متصل می‌شوند مبادله می‌شوند.

آخرین استاندارد امنیتی Z-Wave، به نام S2، از یک پروتکل توافق کلید Diffie-Hellman ECDH برای به اشتراک گذاشتن کلیدهای شبکه منحصر به فرد بین کنترلر و دستگاه مشتری در طول فرایند جفت کردن استفاده می‌کند.

لحظه جفت شدن دو دستگاه، دستگاهی که از نسخه جدیدتر Z-wave s2 استفاده نمی‌کند، دو دستگاه را مجبور به استفاده از استاندارد S0 می‌کند. مشکل این است که در استاندارد S0 تمام ترافیک به طور پیش فرض با کلید رمزنگاری «۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰.» رمز می‌شود.

یک مهاجم که می‌تواند یک دستگاه هوشمند را به جفت شدن با دستگاه دیگری، یک رایانه شخصی یا یک برنامه گوشی هوشمند از طریق استاندارد S0 قدیمی‌تر فریب دهد، بعدا می‌تواند تمام ترافیک را رمزگشایی کند.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/23 - 20:15- آسیب پذیری

هشدار درباره بهره‌برداری از آسیب‌پذیری جدید آیونتی

آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا روز سه‌شنبه درباره بهره‌برداری فعال از آسیب‌پذیری جدیدی در محصول کانکت سکیور (Connect Secure) شرکت آیونتی (Ivanti)، هشدار داد.

تعلیق
1405/07/23 - 20:07- جرم سایبری

تعلیق رزروهای پلتفرم گردشگری روسیه پس از حمله سایبری

آژانس آنلاین گردشگری روسیه، اِنی‌وِر اِنی‌دِی (Anywayanyday)، روز چهارشنبه اعلام کرد که در پی حمله سایبری به زیرساخت فناوری اطلاعات خود، ثبت رزروهای جدید را به‌طور موقت متوقف کرده است.

از
1405/07/23 - 20:00- جرم سایبری

از کار انداختن سه پلتفرم بزرگ فیشینگ چینی

شرکت مایکروسافت با دریافت حکم قضایی از دادگاهی در آمریکا و همکاری با پلیس ژاپن و سازمان امنیت سایبری حوزه سلامت هلث آی‌اس‌ای‌سی (Health-ISAC)، زیرساخت سه پلتفرم بزرگ فیشینگ را مختل کرد.