about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

میزان آلودگی کاربران اینترنت به بدافزارها

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ پژوهش انجام‌شده توسط شرکت کسپرسکی و شرکت بی 2 بی اینترنشنال (B2B International)، نشان می‌دهد نزدیک به نیمی از کاربران اینترنت (۴۵ درصد) در یک سال گذشته با نرم‌افزارهای مخرب مواجه شده و در بیشتر موارد (۸۱ درصد) این نرم‌افزارها تأثیری منفی، هم بر روی کاربر و هم دستگاه‌های آن‌ها گذاشته‌اند. شرکت B2B International، دارای دفاتری در چین، سنگاپور، انگلیس، آمریکا و آلمان است.
بدافزارها به‌طورمعمول بر روی رایانه‌های تحت ویندوز اثر می‌گذارند، به‌طوری‌که ۸۳ درصد کاربران ویندوز گفته‌اند که در ۱۲ ماه گذشته دچار آلودگی شدند. با وجود این کاربران اندروید، کاربران «Mac OS X» نیز امنیت کافی نداشته‌اند و به ترتیب ۱۳ و ۶ درصد از آن‌ها، آلودگی بر روی دستگاه‌هایشان را گزارش کرده‌اند.
همچنین ۷ درصد کسانی که در این تحقیق مورد پرسش قرار گرفتند، اعلام کردند که دستگاهشان پس از باز کردن پیوست یک ایمیل آلوده شده است. بخش بزرگ‌تر این نظرسنجی (۱۳ درصد)، نتوانستند دلیل آلودگی دستگاه‌هایشان را توضیح دهند.
نکته‌ی قابل‌توجه این است که چهار آلودگی از هر پنج آلودگی، برای کاربران ایجاد مشکل کرده است. بسیاری از کاربران (۳۵ درصد) شاهد کندی عملکرد رایانه شدند، ۳۰ درصد پاسخ‌دهندگان، تبلیغات مزاحم را تجربه کردند (برای مثال مرورگر آن‌ها را به یک وب‌گاه ناخواسته منتقل کرده است) و ۲۰ درصد پرسش‌شوندگان برنامه‌های ناخواسته‌ای را بر روی دستگاه‌هایشان یافتند.
در میان خطرناک‌ترین پیامدهای آلودگی، می‌توان به تغییر در تنظیمات (settings) مرورگر یا سیستم‌عامل بدون آگاهی کاربر (۱۷ درصد)، فقدان (۱۰ درصد) یا دزدیده شدن (۸ درصد) اطلاعات شخصی، انتشار یا Like بی‌اجازه بر روی شبکه‌های اجتماعی (۹ درصد) و هک شدن وب‌کم (۶ درصد) اشاره کرد.
علاوه بر این، پاسخ‌دهندگان به این موضوع اشاره کردند که ناچار به پرداخت پول به مجرمان سایبری برای رفع قفل شدن دستگاه‌ها (۱۱ درصد موارد) یا رمزگشایی فایل‌های شخصی (۶ درصد) پس از آلودگی به باج‌افزارها شدند. به‌طور کل، یک‌سوم (۳۳ درصد) کاربران، تلفات مالی را به‌عنوان نتیجه‌ی آلودگی بدافزارها تجربه کرده‌اند؛ زیرا همانطورکه قربانیان ناچار به پرداخت باج به مجرمان هستند، ناچار به صرف پول برای بازگرداندن دستگاه یا اطلاعات، پاک کردن اثر آلودگی از روی نرم‌افزارها و حتی گاهی خرید دستگاه جایگزین هستند. میانگین مبلغ تحمیل‌شده به کاربرانی که دچار هزینه می‌شوند، حدود ۱۶۰ دلار است.
النا خارچنکو (Elena Kharchenko)، مدیر محصولات خانگی شرکت کسپرسکی، می‌گوید: «می‌توان از هزینه‌ها و تأثیرات ناخوشایند آلودگی بدافزارها با کمی احتیاط اجتناب کرد. برای مثال، USB تأیید نشده را در دستگاه قرار ندهید، فقط از فروشگاه‌های نرم‌افزاری معتبر (app stores) استفاده کنید، سیستم‌عامل و اپلیکیشن‌ها را بروز نگه دارید و فایل‌ها را با استفاده از یک راهکار امنیتی، پیش از باز کردن، اسکن کنید. توانایی پیش‌بینی مشکلات بالقوه و انجام اقدامات احتیاطی کلید ایمن ماندن است.»

منبع: ایتنا

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.