میدانهای نبرد آینده با مافات پیشبینی میشوند
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ رژیم صهیونیستی به تازگی ادعا کرد طرحی به نام مافات1 (MAFAT) را توسعهی داده که میتواند فناوریهای مورد نیاز در نبردهای آینده را پیشبینی کند. این کار با هدف پیشرو ماندن در میدانهای مبارزهی آینده صورت پذیرفته است.
دنی گلد (Danny Gold)، مدیر پروژهی مافات گفت:
این سامانه سعی دارد میدان نبرد آینده را از دو نظر تهدیدات و فناوری پیشبینی بکند.
مافات با ارتش اسرائیل، شرکتهای غیرنظامی و یک همکاری گسترده با بسیاری از کشورهای جهان فعالیت میکند تا به این رژیم کمک کند فناوریهای دشمنان خود را در همهی زمینههای حیاتی بهتر شناسایی بکنند.
گلد اشاره کرد سامانههای بسیاری مانند فناوریهای پیشرفتهی تشخیص چهره، پهپادهای سبک وزن چهار ملخه که توسط استارتآپی اسرائیلی توسعه پیدا میکنند و خودروهای زرهی جدید توسط ارتش این رژیم مورد استفاده قرار میگیرند.
با توجه به گزارش منتشر شده از نبرد ارتش اسرائیل در خیابانها و کوچههای باریک غزه در سال 2014، یک خودروی زرهی 35 تنی با هزینهی پایین به گونهای طراحی شده بود که میتوانست به سرعت حرکت کرده، مانور دهد و از قدرت آتش مناسبی بهره ببرد.
گلد گفت:
کارمل2 (Carmel)، زیر نظر مافات و اداره " Defense Ministry’s Merkava Tank Administration" بوده و یک جهش بزرگ را در زمینهی خودروهای زرهی ایجاد میکنند.
به عنوان بخشی از پروژهی چند سالهی یاد شده فناوریهای پیشرو مختلفی مانند خودروی زرهی ماژولار، نسل بعدی همکاریهای محافظتی، سامانههای هشدار و خنثیسازی بمبهای کنار جادهای (3IED) و موتورهای هیبریدی برای کارمل توسعه داده میشوند.
گلد افزود:
در حالی که انتظار میرود، تست و توسعهی کارمل در پروژهی مافات در طول یک دههی آینده یا بیشتر به نتیجه برسد، مرحلهی اول امکانسنجی آن است.
وی ادامه داد:
اسرائیل با کمک مافات همواره یک قدم از دشمنانی مانند ایران که قابلیتهای ارتش خود را به صورت پیوسته پیشرفت میدهند، جلوتر است.
مدیر مافات اظهار کرد علاوه بر ایران، تهدیدات بسیار دیگری مانند انتقال سلاحهای پیشرفته به خاورمیانه، افزایش قدرت و دقت آتش دشمنها و خطرات فضای سایبری، علیه اسرائیل وجود دارند.
دنی گلد با اشاره به دوربینهای نظارتی و فناوریهای پیشرفتهی مورد استفاده در غزه گفت:
ما میخواهیم کنترل حفاظتی و اطلاعاتی کامل در فضای سایبری ایجاد کنیم.
مافات سرمایهگذاری و تلاش ویژهای را برای محافظت از مرزهای اسرائیل در برابر موشکها، پهپادها، حملات سایبری، تهدیدات زیردریایی و زیرزمینی انجام داده است.
یکی از پروژههایی که هماینک سعی دارد از نیروی دریایی اسرائیل در برابر خطرات بالقوه محافظت بکند به دو زیردریایی خودران مرتبط میشود. یکی از این زیردریاییها «Caesar» نام داشته و با همکاری دانشگاه بنگورین برای شناسایی و نقشهبرداری توسعه پیدا کرده است.
یکی دیگر از سامانههای توسعه یافته توسط مافات، رادار «باراک-8» (Batak-8) است که میلیاردها دلار به مشتریهای بینالمللی فروخته شد.
________________________
1- Defense Ministry’s Administration for the Development of Weapons and Technological Infrastructure
2- کارمل در زمان عبری معادل خودروی نظامی پیشرفته است.
3- بمب کنار جادهای یا دستگاه انفجاری ابداعی یک بمب دستساز است که به شیوههای غیرمرسوم نظامی به کار گرفته میشود. بمب کنار جادهای ممکن است از مواد منفجرهی مرسوم نظامی مانند خمپاره که به یک سازوکار انفجاری متصل شده است، ساخته شده باشد.