about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پنتاگون به دنبال ایجاد راهکاری قانونی است که در آن، حملات سایبری به این کشور، با استفاده از توان هسته‌ای پاسخ داده خواهد شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان به نقل از هیل؛ به‌تازگی یک گزارش از جانب وزارت دفاع آمریکا منتشر شده است که بر اساس آن، آمریکا به دنبال ایجاد راهبردی برای پاسخ دادن به حملات غیرهسته‌ای به این کشور است. در این راهبرد، پیشنهاد شده است که از تسلیحات هسته‌ای برای پاسخ دادن به حملات غیرهسته‌ای سنگین و خسارت‌بار، بهره‌برداری شود.

در گزارشی که در خبرگزاری نیویورک‌تایمز در این زمینه منتشر شده آمده است که این موضوع، سبب گسترش احتمال به‌کارگیری تسلیحات هسته‌ای در جهان خواهد شد و در این صورت، خطر چنین تسلیحاتی، نه‌تنها آمریکا، بلکه سایر کشورهای جهان را نیز تهدید خواهد کرد.

نیویورک‌تایمز، در ادامه یادآور شده است که حتی در صورت بروز حملاتی نظیر حملات بیولوژیک، ایالات‌متحده بر اساس طرح مذکور، مجاز خواهد بود که از حملات هسته‌ای، استفاده نماید. این کشور، معمولاً استفاده از تسلیحات هسته‌ای را در موارد خاص مجاز می‌داند که البته به غیر از یک‌بار، به‌صورت رسمی، موفق به استفاده از آن نشده است. همین موضوع، اصل طرح مذکور را زیر سؤال می‌برد و اینکه آیا آمریکا بتواند در پاسخ به هر تهاجم هرچند کوچکی به کشورش، از حمله هسته‌ای استفاده کند را با تردید مواجه خواهد ساخت. این خبرگزاری آمریکایی معتقد است تعیین اینکه چه حمله‌ای جزو حملات راهبردی ویژه دسته‌بندی خواهد شد و می‌توان در برابر آن‌ها از حمله هسته‌ای استفاده کرد، بسیار دشوار است. البته نیویورک‌تایمز، اشاره کرده است که مثلاً می‌توان از حملات سایبری، به‌عنوان حملاتی نام برد که پاسخ هسته‌ای، جزو گزینه‌های مقابله با آن است.

مقامت فعلی و سابق دولت آمریکا، البته به این موضوع نیز اشاره‌کرده‌اند که زمانی در این گزارش، بر دسته‌بندی حملات سنگین سایبری در میان سایر حملات، به آن مدلی از حمله که می‌توان با تسلیحات هسته‌ای به آن پاسخ داد تأکید می‌شود که طرح متعارف‌تری برای پاسخ دادن به حملات سایبری وجود دارد و استفاده از بمب هسته‌ای برای پاسخ دادن به آن، منطقی نخواهد بود.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.