موسهای بیسیم دروازه هکرها
به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ بستایل که در شهر سن فرانسیسکوی آمریکا مستقر است، عقیده دارد که موسهای بدون سیم شرکتهایی مثل اچپی، لنوو، آمازون و دل که از علامتهای رمزگذاری نشده برای ارتباط با کامپیوترها استفاده میکنند، میتوانند روزنهای برای رخنه هکرها به اطلاعات میلیاردها دستگاه رایانه باشند.
نیو لیون، یک محقق امنیت سایبری در بستایل میگوید: این شرکتها، ترافیک اطلاعاتی ایجادشده توسط موسها را رمزگذاری نمیکنند و این امر باعث میشود که هکرها بتوانند اطلاعات رمزگذاری نشده را به دانگلها بفرستند و ادعا کنند که مثلاً این اطلاعات توسط صفحهکلید ارسال میشود. بهاینترتیب تنها با یک کلیک آنها میتوانند به اطلاعات رایانه دست پیدا کنند. این مثل این است که این هکرها رو به روی کامپیوتر شما بنشینند و سر دربیاورند که داخل آنچه چیزهایی دارید.
بر اساس اعلام بستایل، یک هکر فقط به یک آنتن، یک چیپ کامپیوتری به نام (دانگل) و یک خط کد ساده نیاز دارد که بتواند رایانه شمارا فریب دهد و به نام یک موس یا صفحهکلید وایرلس به کامپیوتر شما دست یابد.
بنابراین یک هکر میتواند اطلاعاتی را به دانگل بفرستد و وانمود کند که موس است ولی به صفحهکلید دستور دهد که حرف یا حروفی را تایپ کند.
کریس رولاند، یکی از مؤسسان بستایل میگوید: اگر ما یک سری دستورهای رمزگذاری نشده را از طریق موس بدون سیم به کیبورد بفرستیم، میتواند با سرعت هزار کلمه در دقیقه، شروع به تایپ کردن در رایانه کند. با این سرعت، هکرها میتوانند در کمتر از چند ثانیه کنترل کل رایانه شمارا به دستگیرند.
به گفته رولاند، بر این اساس شرکتها در خصوص رمزگذاری کردن وبسایتها و شبکههایشان بسیار دقیق شدهاند، اما تمامی ترافیک اینترنتی از طریق شبکهها اتفاق نمیافتند.
رولاند افزود: حال وقت آن است که شرکتها خطرات امنیتی سختافزاری و فضای وایرلس را هم جدی بگیرند. بهخصوص که در دنیایی زندگی میکنیم که تلفنهای هوشمند میتوانند در کسری از ثانیه اطلاعات عظیمی را جابهجا کنند.