about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

مودم نوری ناسا در راه است

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ مودم داده های ناسا با استفاده از فناوری های مبتنی بر نور طراحی شده و قادر به انتقال اطلاعات با سرعت بالا، بین فضاپیماها و ایستگاه های زمینی است و می تواند برای اولین بار در سال 2020 میلادی، در ایستگاه فضایی بین المللی مورد آزمایش قرار گیرد. این پروژه بخشی از پروژه عظیم ناسا به نام LCRD است.

این سیستم لیزری قادر است تغییراتی اساسی در ارتباط رادیویی که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد، حاصل کند و 10 تا 100 برابر سریعتر خواهد بود.

این اولین بار نیست که ناسا از ارتباط لیزری به جای سیگنال های رادیویی استفاده می کند. در سال 2013 میلادی، ناسا با استفاده از شیوه ای مشابه، رکورد سرعت دریافت و ارسال اطلاعات به مدار ماه را شکست.

مودم مورد استفاده برای این ارتباط لیزری، ILLUMA نام دارد که به اندازه یک تلفن همراه است. محققان ناسا تمامی عملکردهای لازم برای انتقال اطلاعات توسط این مودم را در یک تراشه کوچک طراحی کرده اند. این مودم بسیار کوچکتر از گیرنده های فیبرنوری است که در حال حاضر مورد استفاده قرار می گیرد.

دلیل نام گرفتن این مودم به عنوان مودم نوری، انتقال اطلاعات با استفاده از نور، به جای الکترون، است.

این فناوری ناسا را قادر به ساخت سریعترین روش انتقال اطلاعات در ماهواره ها و ایستگاه های فضایی خواهد کرد.

تازه ترین ها
اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.