about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

آژانس امنیت ملی آمریکا در سال 2007 موتور جستجویی شبیه به گوگل طراحی کرده بود که نهادهای دولتی و جاسوسان کاخ سفید با استفاده از آن به متادیتای میلیون‌ها کاربر اینترنت دسترسی یابند.

این موتور جستجو که ICReach نام دارد،  بر مبنای 850 میلیارد قطعه جداگانه متادیتا که از سال 2007 تا به حال جمع آوری شده‌اند شکل گرفت. این متادیتاها از طریق جاسوسی از مکالمات و تماس‌های افراد اعم از آمریکایی و غیرآمریکایی در اینترنت شکل گرفته‌اند و لزوما مربوط به اتباع خارجی نیستند. این امر یک تخلف آشکار از سوی آژانس امنیت ملی آمریکاست که وظیفه تعریف شده آن، صرفا جاسوسی از اتباع و کشورهای خارجی است.

این در حالیست که NSA مدعی است جاسوسان این کشور از طریق این جستجوگر اینترنتی نمی توانند به محتوای ارتباطات مردم دسترسی داشته باشند. در واقع ICReach به ماموران اطلاعاتی آمریکا کمک می کند تا سرنخ هایی در ارتباط با موضوعات مورد بررسی و تهدیدات امنیتی بیابند و موضوعات مختلف را تعقیب کنند.

گفته می شود در سال 2010 حدود هزار تحلیلگر در 23 نهاد دولتی آمریکا به این موتور جستجو دسترسی داشته اند و به غیر از NSA ، گروه های جاسوسی Five Eyes نیز به آن دسترسی داشته اند.

تازه ترین ها
نصب
1403/12/07 - 07:57- ابزارهای هوشمند

نصب سیستم‌های شناسایی بیومتریک در خطوط متروی رژیم صهیونیستی

پلیس رژیم صهیونیستی خواستار نصب سیستم‌های شناسایی بیومتریک در خطوط مترو در سرزمین‌های اشغالی شد.

کاهش
1403/12/07 - 07:55- آفریقا

کاهش تهدیدات سایبری در کنیا با همکاری شرکت‌های مخابراتی

وزارت اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد دیجیتال کنیا اعلام کرد که این کشور متعهد به همکاری با شرکت‌های محلی و بین‌المللی مخابرات برای کاهش تهدیدات سایبری شده است.

فعالیت
1403/12/07 - 07:53- آسیا

فعالیت 2000 هندی در کمپ‌های جرایم سایبری میانمار

کارشناسان اعلام کردند که حدود 2000 هندی در کمپ‌های جرایم سایبری میانمار کار می‌کنند که بسیاری از آنها با پیشنهادهای شغلی جعلی فریب خورده بودند.