about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

موتور جستجوی Bing آلوده به تبلیغات Bitcoin

خبرهای امنیتی حاکی از آنست که موتور جستجوی Bing همچنان در معرض سواستفاده مجرمان الکترونیکی قرار دارد. این بار، کلاه برداران به دنبال ارز مجازی Bitcoin هستند و برای دستیابی به هدفشان روی تبلیغات موتور جستجوی Bing حساب ویژه ای را باز کرده اند تا کاربران ناآگاه را به دام بیندازند. در این روش آنان لیست نتایج جستجو را به لینک های مخرب آلوده می کنند.

به عنوان مثال در یکی از این تبلیغات مخرب، از کاربر خواسته شده تا لینکی را باز کند که متعلق به یک وب سایت قانونی می باشد، در حالیکه این تبلیغ هم غیرواقعی و متعلق به سایت های کلاهبرداری دیگر است.

موتور جستجوی Bing تنها وب سایت آلوده به اینگونه تبلیغات نیست، بلکه چنین مسئله ای در وب سایتهای تبلیغاتی دیگر نظیر Yahoo و DuckDuckGo هم دیده شده اند.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.