about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

رئیس‌جمهور اسبق آمریکا، ضمن اتهام زنی به روسیه مبنی بر دخالت در انتخابات آمریکا خواهان مقابله با تهدیدات اینترنتی شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جورج دبلیو بوش (George W. Bush)، رئیس‌جمهور پیشین ایالات‌متحده، در صحبت‌هایی ضمن اتهام زنی به روسیه، مبنی بر دخالت در انتخابات 2016 آمریکا، خواستار مواجهه منطقی و مقابله با "دوران جدیدی از تهدیدات اینترنتی" شد.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا که در موسسه جورج بوش در شهر نیویورک صحبت می‌کرد، در زمینه دخالت‌های خارجی در سامانه‌های محرمانه و زیرساختی آمریکا گفت: «ایالات‌متحده، باید با دفاعی مستحکم و تلاشی گسترده، سیستماتیک و محرمانه در برابر حملات خارجی نسبت به دموکراسی، با تهدیدات سایبری عصر جدید مقابله نماید. این امر، با طیف وسیعی از رسانه‌های اجتماعی صورت می‌پذیرد. درنهایت باید گفت که این دست از حملات، موفق نخواهد شد، اما درهرحال، حملات سایبری و نفوذها با منشأ خارجی، یا حملاتی باهدف گسترش اطلاعات غلط یا دست‌کاری‌های مالی، نباید تحمل شود و باید با آن‌ها، مقابله صورت بپذیرد.»

نظرات اخیر جرج بوش در زمینه حملات سایبری با منشأ خارجی، صحبت‌های تازه‌ای نیست و در چند ماه اخیر، از زبان اغلب مقامات آمریکایی شنیده شده است. به نظر می‌رسد مقامات آمریکایی، در عین انتقادات وارده به آن‌ها مبنی بر نداشتن برنامه مدون در زمینه سایبری، سیاست مدونی برای مقابله با تهدیدات خارجی اتخاذ کرده و قصد دارند اقدامات شدیدی در برابر مهاجمان سایبری انجام دهند. این اقدامات، حتی ممکن است اقدامات متعارف نظامی را نیز شامل بشود.
 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.