about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

سناتور آمریکایی به دنبال ممنوعیت ذخیره‌سازی داده‌های کاربران آمریکایی در چین است

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، به نقل از «دیجیاتو»؛ «جاش هاولی» (Josh Hawley)، سناتور ایالت میسوری آمریکا می‌خواهد ذخیره شدن داده‌های کاربران یا کلیدهای رمزگذاری شده توسط کمپانی‌های آمریکایی را در چین ممنوع کند. وی همچنین قصد دارد شرکت‌های چینی را از جمع‌آوری هرگونه اطلاعات بیشتری از کاربران آمریکایی فراتر از نیازشان برای خدمات‌دهی، منع کند.

وی این طرح را به عنوان بخشی از قانون امنیت ملی و حفاظت از داده‌های شخصی روز گذشته تسلیم مجلس این کشور کرد.

این تغییرات می‌توانند روی شرکت‌هایی مثل اپل و تیک تک تاثیر بگذارند. طبق قوانین چین، اپل ذخیره‌سازی اطلاعات حساب آی کلود کاربران چینی را سال گذشته میلادی در یک دیتاسنتر چینی شروع کرد. کمپانی کوپرتینویی مدعی شده کلیدهای رمزگذاری شده را در اختیار دارد ولی از نظر هاولی، این کار تهدیدی برای امنیت ملی آمریکاست.

هاولی و دیگر سناتورهای آمریکایی می‌ترسند مالک تیک‌تاک (کمپانی چینی ByteDance)، از داده‌های حساس کاربران سوءاستفاده کند؛ با اینکه قانون جدید احتمالاً جلوی چنین کاری را می‌گیرد ولی مشکلاتی جدی برای شرکت‌های فناوری، که به طور قانونی داده‌های کاربران را در چین ذخیره می‌کنند، به وجود خواهد آورد و می‌تواند به خروج آن‌ها از این کشور منتهی شود.

در این طرح، از کشور روسیه نیز به عنوان «کشور نگران‌کننده» یاد شده و امکان دارد وزارت خارجه آمریکا این قانون را برای کشورهای دیگری که تهدیدی برای حفاظت از داده‌ها و حریم خصوصی محسوب می‌شوند نیز اجرا کند.

این قانون در بحبوحه جنگ مالیاتی آمریکا و چین و تلاش‌های طرف آمریکایی برای رسیدن به یک توافق مطرح می‌شود. نمایندگان هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات به خاطر نقض حریم خصوصی، جانب‌داری سیاسی و رفتار انحصاری در حال فشار آوردن به شرکت‌های فناوری آمریکایی هستند.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.