ممنوعیت انتشار فایل PNG متحرک در توییتر
به گزارش کارگروه شبکههای اجتماعی سایبربان؛ بهتازگی شبکه اجتماعی توییتر انتشار هرگونه تصویر پیانجی متحرک (APNG) را ممنوع کرد. دلیل ممنوعیت انتشار تصاویر و فایلهای متحرک، ضعف امنیتی شناساییشده در توییتر بوده که کاربران با استفاده از آن میتوانستند چندین تصویر متحرک را با فرمت APNG منتشر کنند و قابلیت پخش خودکار تصاویر و ویدئوها را دور بزنند و این مجموعه تصاویر را بهصورت خودکار منتشر کنند. با پخش خودکار این تصاویر متحرک افراد حساس به تصاویر چشمکزن و متحرک منجمله مبتلایان به بیماری صرع نمیتوانستند پیش از تماشا از متحرک بودن تصاویر منتشرشده مطلع شوند و همین امر باعث ایجاد حملههای تشنجی در آنها شده بود. اعضای بنیاد صرع نیز علیه افرادی که با استفاد از نام بنیاد و هشتگهای آن اقدام به انتشار تصاویر چشمکزن کرده و باعث تشنج افراد مبتلابه صرع شده بودند، شکایت کرده بودند.
چنین حملاتی در سال 2008 نیز علیه وبسایت بنیاد صرع انجام شده بود. مهاجمان صدها تصویر و لینک صفحاتی که در آنها تصاویر چشمکزن بود را در این سایت قرار داده و منجر به میگرن شدید و تشنج کاربران شده بودند.
در سال 2016 نیز کورت آیشنوالد (Kurt Eichenwald)، یک روزنامهنگار آمریکایی که با نشریه مشهور ونیتی فیر Vanity Fair همکاری می کرد، پس از انتشار یک مقاله که در آن سیاستهای ترامپ نقد شده بود، به روشی مشابه مورد حمله قرار گرفت. عدهای از طرفداران افراطی ترامپ که میدانستند آیشنوالد صرع دارد، از طریق توییتر برای او تصاویر متحرک برانگیزاننده تشنج فرستاده و منجر به تشنج وی شده بودند.