about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ گروهی از قانون‌گذاران مجلس روسیه وعده داده‌اند تا لایحه‌های را آماده کنند که استفاده از محصولات شرکت‌های آمریکاییِ گوگل، واتس‌آپ و یاهو را برای کارمندان دولتی روسیه ممنوع می‌کند. رهبری این گروه را عضو حزب کمونیست مجلس روسیه، وادیم سولوویف (Vadim Solovyov) به عهده دارد.

بر اساس گزارش رسانه‌های روسی، حامیان این لایحه باور دارند که مسئولانِ تمام سطوح دولت روسیه؛ دستور نیکولای پاتروشف (Nikolai Patrushev)، رییس شورای امنیت روسیه را نادیده گرفتند. به گزارش ایزویستیا، در ابتدای سال جاری، نیکولای پاتروشف گزارشی را ارائه داد مبنی بر اینکه نرم‌افزارهای تولید کشورهای خارجی مخصوصاً خدمات اینترنتی ارائه‌شده توسط گوگل، یاهو و واتس‌آپ همگی حاوی برنامه‌هایی هستند که متعلق به سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای خارجی است.

این لایحه، قانون کشور روسیه در مورد مراکز دولتی را تغییر خواهد داد و استفاده از محصولات و خدمات گوگل، یاهو و واتس‌آپ را در مراکز دولتی ممنوع خواهد کرد. به علاوه اینکه، لایحه‌ی مذکور تمامی افرادِ ناقضِ این قانون را مجازات خواهد کرد و حتی آنها را از کار اخراج خواهد کرد.

میخاییل مارشنکو (Mikhail Marchenko)، نماینده‌ی مجلس روسیه به خبرنگاران گفت: "هرگونه اطلاعاتی که بین کارمندان رده‌بالای دولتی در روسیه جابه‌جا می‌شود، موردتوجه و علاقه سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای خارجی است. به همین دلیل، بسیاری از مسئولان رده‌بالای روسی ترجیح داده‌اند تا از موبایل استفاده نکنند؛ مسئله‌ای که متأسفانه همه‌گیر و عمومی نیست. همچنین هنوز عکس‌العملی در مورد اظهارات نیکولای پاتروشف ندیده‌ایم."

وادیم سولوویف ادامه داد که انتظارمی‌رود نمایندگان بیشتری از این طرح حمایت کنند، به دلیل اینکه شرایط بین‌المللی مناسب نیست و باید از هرگونه افشای اطلاعات احتمالی جلوگیری کرد.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.