مقامات اطلاعاتی آمریکا، مهمان اجلاس امنیت سایبری سیتادل
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ دنیل کوتس (Daniel Coats)، رئیس کل تشکیلات اطلاعاتی آمریکا، دیوید بودیچ (David Bowdich)، جانشین رئیس افبیآی و مارینا کالیوراند (Marina Kaljurand)، رئیس کمیسیون جهانی ثبات فضای مجازی، به همراه نمایندگانی از جامعه صنعتگران و دانشگاهیان، روز های 25 و 26 سپتامبر در اجلاس اطلاعات و امنیت سایبری 2018 دانشگاه نظامی سیتادل، واقع در کارولینای جنوبی، حاضر خواهند شد.
پروفسور کارل جنسن (Carl Jensen)، مدیر واحد مطالعات اطلاعاتی و امنیتی دانشگاه سیتادل، در مورد اجلاس یاد شده گفت:
کنفرانس اطلاعات و امنیت 2018 در سیتادل بحث و گفتگو در مورد تهدیدات، چالش های نوظهور، توانمندی ها و استراتژی های دفاع را شامل می شود و کارشناسان زبده جامعه اطلاعاتی، قضایی، دانشگاهی و عملیاتی در این اجلاس حضور بهم خواهند رساند.
دنیل کوتس، رئیس کل تشکیلات اطلاعاتی آمریکا، که رهبر جامعه اطلاعاتی ایالات متحده به شمار می رود، هدایت پیاده سازی برنامه ملی اطلاعات را برعهده دارد و به عنوان یکی از مشاوران ارشد رئیس جمهور در ساختار دولت آمریکا خدمت می کند. وی پیش از این نیز، به مدت 18 سال نماینده مجلس نمایندگان آمریکا بوده و پس از آن به عضویت کمیته خدمات نیروهای مسلح سنا در آمده است.
وی به مدت 4 سال نیز، سفیر آمریکا در آلمان بوده است و پس از آن در سال 2011 دوباره به سنا بازگشت و در سال 2017، بعد از بازنشتگی، به عنوان پنجمین رئیس کل تشکیلات اطلاعاتی تاریخ آمریکا، انتخاب شد.
دیوید بودیچ، جانشین رئیس افبیآی در ماه مارس سال جاری به این سمت منصوب شد. وی بر همه فعالیت های تحقیقاتی و اطلاعاتی داخلی و بین المللی افبیآی، نظارت دارد. بودیچ فعالیت خود در این سازمان امنیتی را در سال 1995، به عنوان سر تیم گروه ویژه، آغاز کرد و پس از آن به عنوان یکی از اعضای بخش تحقیقات جنایی به مقر اصلی این سازمان در واشنگتن منتقل شد.
وی پیش از این، از سپتامبر 2012 تا دسامبر 2014، به عنوان مامور ویژه در بخش مبارزه با تروریسم نیز، در افبیآی، خدمت کرده است.
مارینا کالیوراند، رئیس کمیسیون جهانی ثبات فضای مجازی نیز، به عنوان یکی از مهمانان این اجلاس، از چهره های سرآمد حوزه امنیت پایدار فضای مجازی، به شمار می رود. وی پیش از این وزیر امور خارجه استونی و سفیر این کشور در ایالات متحده، فدراسیون روسیه، اسرائیل، مکزیک و کانادا، بوده است.
از جمله دیگر فعالیت های وی در راستای قانونگذاری فضای مجازی، می توان به حضور در گروه متخصصان دولتی سازمان ملل متحد در خلال تدوین هسته اولیه قوانین بین الملل سایبری نیز، اشاره کرد.