about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

مقابله سایبری نیازمند کاهش دخالت دولت

 

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ نشست کسب‌وکار اسرائیل به میزبانی روزنامه تجاری گلوبس (Globes) در تل‌آویو برگزار شد. کارشناسان حاضر در نشست، درباره نحوه مقابله با تهدیدات آنلاین، به بیان توصیه‌های خود پرداختند. از آنجا که درباره حملات سایبری روسیه به امریکا با هدف تأثیرگذاری بر انتخابات امریکا و حمایت از ترامپ، گزارش‌های فراوانی مخابره گردیده، دوباره خطر تهدیدات سایبری، به موضوع اصلی گفتمان‌های بین‌المللی تبدیل شده است. موضوع تهدیدات سایبری و این که شرکت‌ها چگونه می‌توانند الگوهای جدیدی برای پیشگیری از حملات سایبری طراحی کنند، در نشست مذکور و در قالب یک میزگرد ویژه به طور جدی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

 

Rob Knake

 

راب نیک (Rob Knake)، از همکاران ارشد ویتنی شپردسون (Whitney Shepardson) در شورای روابط خارجی است که چهار سال به عنوان کارشناس امنیت سایبری در دفتر اوباما فعالیت می‌کرد. به اعتقاد او دولت‌ها باید تا آنجا که مقدور است در مسائل مرتبط با حفاظت از شرکت‌های بزرگ در مقابل تهدیدات سایبری، دخالت نکنند. او تاکید می‌کند که تقریبا هر کاری که دولت‌ها در آن زیاد دخالت کنند، نتایج مطلوب در بر نخواهد داشت. او عقیده دارد در امریکا، 40 درصد تولید ناخالص ملی به اقتصاد دیجیتال مربوط می‌شود و هر گونه دخالت عمده دولت با هدف کمک به بخش خصوصی، موجب وارد آمدن ضربات سنگین به اقتصاد کشور می‌شود.

 


نیک با تشویق شرکت‌ها به سرمایه‌گذاری بیشتر در زمینه امنیت سایبری، می‌گوید: «یا باید از مدل کره شمالی پیروی کرد یا از مدل غرب- مدل وسطی وجود ندارد.» به گفته نیک، یکی از بهترین راه‌ها برای بهبود امنیت سایبری، اعتمادسازی است؛ اگرچه کار بسیار پرچالشی است. او می‌گوید از زمانی که ادوارد اسنودن، کارمند سابق سیا در سال 2013 اقدام به کپی و افشای اطلاعات دارای طبقه‌بندی سازمان امنیت ملی امریکا کرد، فهمیدن این که نکند شرکت‌های امریکایی با سازمان امنیت ملی همدست باشند، دشوار شده است. طبق گفته نیک، سیاست امریکا سرقت فناوری اسرائیل و ارائه آن به شرکت‌های امریکایی برای کمک به آنها نیست. او توصیه می‌کند که دولت اسرائیل هم برای اعتمادسازی، چنین سیاستی را در پیش بگیرد. نیک با تشویق شرکت‌های اسرائیلی به مشارکت در تلاش‌های جهانی، می‌گوید: «شرکت‌ها باید برای حفاظت از خود، با یکدیگر همکاری کنند.»

 

Michal Braverman-Blumenstyk

 

خانم میکال بریورمن- بلومنستیک (Michal Braverman-Blumenstyk)، مدیرکل امنیت سایبری Azure در مایکروسافت، مداخله در انتخابات امریکا را کار ساده‌ای می‌داند؛ مثلا کافی است فردی، در داخل یا بیرون از کشور، چند حساب توییتر ایجاد کند و به انتشار اخبار جعلی بپردازد. بلومنستیک هشدار داد که ممکن است به‌کارگیری بات (یک برنامه نرم‌افزاری که قادر به اجرای خودکار وظایف است) در عرض شش ساعت، کمپین‌های ضد یهودی یا ضد اسلامی ایجاد کند که در سرتاسر اینترنت پخش شوند. او می‌گوید: «دولت‌ها باید هر کاری از دستشان برمی‌آید انجام دهند تا جلوی دروغ را بگیرند.»

 


طبق گفته بلومنستیک، اگر کشوری در صدد تاثیرگذاری بر نتایج انتخابات یک کشور دیگر باشد، مجرمان سایبری و هکرها را به خدمت می‌گیرد. او برای روشن کردن این مطلب که هکرها برای حمله سایبری به راحتی می‌توانند از فناوری موجود استفاده کنند، به حادثه نفوذ ارتش الکترونیک سوریه به سامانه آبیاری کیبوتز (kibbutz، مزرعه اشتراکی) واقع در شمال اسرائیل اشاره می‌کند. در جریان این حادثه، ارتش سوریه موفق شد با استفاده از یک حفره امنیتی در نسخه قدیمی ویندوز، سامانه آبیاری را قطع کند. بلومنستیک ضمن تاکید بر لزوم همکاری کشورها، می‌گوید: «برای مقابله با حملات سایبری، یک راه‌حل تنها وجود ندارد. این جنگی است که به تنهایی نمی‌توان در آن پیروز شد. مثل هر جنگی، پیروزی به یک ائتلاف قوی نیاز دارد.»

 

Reuven Rivlin

 

رئیس‌جمهور رژیم صهیونیستی، رووین ریولین (Reuven Rivlin)، در جریان سخنرانی خود در افتتاحیه نشست مذکور بر اهمیت اتحاد بخش‌های مختلف نیروی کار جامعه اسرائیل، مخصوصا بخش‌های عرب و ارتدوکس افراطی، تاکید کرد. او گفت: «به نظر من در کشور اسرائیل یک قدم دیگر مانده که می‌توانیم و باید برداریم. شاخص جینی که نابرابری در توزیع درآمد را محاسبه می‌کند، در مقایسه با سایر کشورها، در اسرائیل بسیار بالاست. البته در سال جاری، عمدتا به دلیل ورود مردان هاردی ارتدوکس افراطی و زنان عرب به بازار کار، این شکاف کمتر شد. برطرف کردن موانع موجود بر سر راه مردان هاردی و زنان عرب و ادغام بخش‌ها و گروه‌های مختلف در صنعت و اقتصاد اسرائیل، نخستین گامی است که باید برداریم و شما به عنوان رهبران اقتصاد، اکنون قادر به انجام این کار هستید.»

 


رووین ریولین درباره اقدامات خود برای اجرایی کردن سرمایه‌گذاری جمعی در جامعه عرب‌زبان اسرائیل که به ادغام منتهی شده نیز صحبت کرد: «نمی‌گویم هیچ چالشی وجود ندارد. گاهی این چالش‌ها فشار ایجاد می‌کند و وقتی تنش بین بخش‌های مختلف جمعیتی بالا بگیرد، فشار در ادارات و کارخانه‌ها نیز شدت می‌یابد؛ اما همان‌طور که گفتم، راه دیگری نداریم. در هر شرکت تجاری، دسترسی به بخش‌های بیشتر و بیشتر، نه فقط برای تامین‌گنندگان خدمات بلکه برای کارمندان نیز خوب و مطلوب است.»

 

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.